Pišem ovako,jer mi mobitel gubi wifi,pa kad pređe na 4g,može mi sve obrisat!
Uglavnom, kontaminacija se može nosom procjenit,fala bogu moj nije velik,al je na 120% od kada koristim psilocybin:)
Odlučio sam napraviti stanku,jer neke pozitivne stvari sam počeo osjećati. Ne živciram se nimalo radi glupih ljudi i ponavljanje jednostavnog posla,jer je netko nesposoban. Ne zaboravljam sitne stvari, kratkoročna memorija mi je on

point,imam energije duplo ako ne i više itd.
Sad 7 dana nisam uzimao,reko moram malu pauzu od 2,3 tjedna odradit,ali nočaš sam proveo uz svoju pesicu,jadna je u jako lošem stanju,tako da ju danas moram vozit na eutanizaciju

Maznul sam 2 herojske doze, iskreno glupo mi je spominjat količinu,jer je to količina za nekoliko ljudi. Ali i zo sam saznao zašto. Napisat ču što mi je rečeno!
90 ih je moj organizam proizveo tolike količine seratonina, što bi rekli kenjo sam seratonin:)
da sad kako bi nešto potaklo lučenje istih, treba malo više substanci. Mada znam ljude koji su još više od mene uživali sranja i to puno jača,ja sam stao na vikend highu,tako da mi to što sam napisao ne drži vodu.
Maznul sam 4 kapitalca,več me radi pa se vidimo,sve najbolje želim

Evo slika kontaminirane shoe box
Sad si razmišljam,da sam mogao i manje uzet,jer mi se tolerancija spustila,ali ali,stojim kod ali več oar minuta