The Majka - Registracija

The Majka forum namijenjen je ljubiteljima prirode, istraživačima svijesti i mistične strane života. Cilj ovog foruma je pružanje točnih informacija onima tko ih želi primiti, razbijanje tabua i dezinformacija, razmjena iskustva i druženje. Forum propagira mudrost, znanje, razumijevanje, ljubav, jedinstvo, poštovanje i suživot s prirodom.

Upozoravamo sve ljude zainteresirane za psihoaktivne biljke, gljive i druge tvari da budu iznimno oprezni u svojim postupcima i da prije nego se upuste u avanturu dobro prouče u što se upuštaju. Psihoaktivne tvari mogu biti vrlo moćne i nepredvidljive za ljudski um.

Prije registracije i sudjelovanja u raspravama na forumu molimo upoznajte se sa pravilima foruma.

Sudjelovanjem na forumu themajka.com (u daljnjem tekstu forum) slažeš se da nećeš pisati ništa uvredljivo, vulgarno, klevetničko, prijeteće, puno mržnje ili stavljati bilo koji drugi materijal koji može kršiti zakone vaše države ili države u kojoj je forum smješten. Zabranjeno je trolanje i spamanje. Kršeći ova pravila može dovesti do trajne zabrane vašeg sudjelovanja na forumu. Slažete se da administratori i moderatori foruma imaju pravo ukloniti, izmijeniti, premjestiti ili zatvoriti bilo koju temu u bilo koje vrijeme. Kao korisnik foruma slažete se da će sve informacije koje ste unijeli na forum biti zapisane u forumskoj bazi podataka iako neće biti prosljeđivane trećoj strani bez vašeg pristanka.

Novo registrirani članovi nemaju opcije pisanja i slanja privatnih poruka dok ne dosegnu broj od 20 postova.