Pre par nedelja sam zasadio 3 biljcice neke random trave,sve 3 uspesno rastu(vise-manje)ali evo sada sam zapazio da u jednoj od saksija je provirilo par sitnih gljivica,uslikacu mozda veceras pa cu i da okacim mada verujem da su jos premale da bi se ustanovilo koja je gljiva u pitanju:D
P.S. Da li je neko imao ovakvo iskustvo dok je uzgajao biljku?Jel bih morao da bacim celu biljku iz nekih razloga ili je nebitno sta je sve raslo iz te zemlje?:D
Gljive u saksiji(od marihuane)
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Re: Gljive u saksiji(od marihuane)
Vjerojatno je Leucocoprinus ili Parasola. Baci slike pa ću ti znat točno reć.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
-
Chegi
- rank8

- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 65 times
Pretpostavljam da nema sanse da su halucinogene pa sam ih pocupao i bacio(nisam u prilici da nabavim fotografiju).
Sve u svemu bilo mi je simpaticno,gljive u kutiji mi ne uspevaju vec 3 meseca a u saksiji sa marihuanom se ni od kud pojavise gljive
Samo me zanima jel slucajno neko imao ovakvo iskustvo ranije?Jel ne mogu te gljive da nastete plodu biljke?Mislim,da bude nesto poput otrovnih head-ova?
Sve u svemu bilo mi je simpaticno,gljive u kutiji mi ne uspevaju vec 3 meseca a u saksiji sa marihuanom se ni od kud pojavise gljive
Samo me zanima jel slucajno neko imao ovakvo iskustvo ranije?Jel ne mogu te gljive da nastete plodu biljke?Mislim,da bude nesto poput otrovnih head-ova?
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
znam za jedan takav slucaj
nema straha, samo pusteno...mogao si ih i pustiti hahaha 
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙