Gljive u saksiji(od marihuane)

Informacije o gljivama, uzgoju, metodama, nabavi materijala...
Odgovori
Chegi
rank8
rank8
Has thanked: 44 times
Been thanked: 65 times

Gljive u saksiji(od marihuane)

Post Postao/la Chegi »

Pre par nedelja sam zasadio 3 biljcice neke random trave,sve 3 uspesno rastu(vise-manje)ali evo sada sam zapazio da u jednoj od saksija je provirilo par sitnih gljivica,uslikacu mozda veceras pa cu i da okacim mada verujem da su jos premale da bi se ustanovilo koja je gljiva u pitanju:D

P.S. Da li je neko imao ovakvo iskustvo dok je uzgajao biljku?Jel bih morao da bacim celu biljku iz nekih razloga ili je nebitno sta je sve raslo iz te zemlje?:D
HypnoToad
Moderator
Moderator
Has thanked: 532 times
Been thanked: 1211 times

Re: Gljive u saksiji(od marihuane)

Post Postao/la HypnoToad »

Vjerojatno je Leucocoprinus ili Parasola. Baci slike pa ću ti znat točno reć.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Chegi
rank8
rank8

Post Postao/la Chegi »

Pretpostavljam da nema sanse da su halucinogene pa sam ih pocupao i bacio(nisam u prilici da nabavim fotografiju).

Sve u svemu bilo mi je simpaticno,gljive u kutiji mi ne uspevaju vec 3 meseca a u saksiji sa marihuanom se ni od kud pojavise gljive :D

Samo me zanima jel slucajno neko imao ovakvo iskustvo ranije?Jel ne mogu te gljive da nastete plodu biljke?Mislim,da bude nesto poput otrovnih head-ova? :-o
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

znam za jedan takav slucaj :) nema straha, samo pusteno...mogao si ih i pustiti hahaha :thumbsup:
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Chegi
rank8
rank8

Post Postao/la Chegi »

evo opet su 2 izvirile iz zemlje...ma da ja znam da imaju neki efekat kada se puse popusio bih,nije to nikakav problem;D
Odgovori