Ne znam za vas ali imam par mjesta na koja volim otići sjesti, razmišljati i tako to, izolirati se od ostatka svijeta a da to mjesto nije moja soba. Moje pitanje je imate li takvo mjesto i ako da kakvo je?
Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°
- Frenzy
- rank6

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 31 time
Re: Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°
Iskreno svaki put kad sam došao kod bake i dede jer mi je tamo uvijek bilo stravično zanimljivo. Deda mi je bio stravično vješt s drvom pa smo radili kućice za ptice i razne igračkice i tome slično. Baka je uvijek kuhala najfinije stvari kad smo došli tamo pa sam se eto i tovio kao car
. Najzanimljivije od svega mi je bilo to što se za razliku od svačijih staraca djedovi i bake uvijek imaju živaca baviti s vama, uvijek pozorno slušaju i uvijek ali uvijek će naći vremena za vas.
Ne znam za vas ali imam par mjesta na koja volim otići sjesti, razmišljati i tako to, izolirati se od ostatka svijeta a da to mjesto nije moja soba. Moje pitanje je imate li takvo mjesto i ako da kakvo je?
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
-
In The Clouds
- rank3

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 7 times
Imam jedno takvo mjesto, zivim na otoku... Mjesto je tik uz more. Volim otici tamo sam i malo razmisljati i odmoriti se
Tko vas inspirira i zasto?
Tko vas inspirira i zasto?
Life is good...
- Aquanux
- rank4

- Has thanked: 13 times
Zadnje vreme najvise Terence McKenna. Zbog razumevanja i objasnjenja koje daje, divan covek zaista. Tu je i Bill Hicks koji zna da bude urnebesno smesan kao i McKenna... Od umetnika me najvise inspirisu umetnici cijem opusu tezim: Giuseppe Arcimboldo, Escher, Leonardo...
Sa kojom osobom (bilo da je ziva ili ne) bi zeleo da provedes ceo dan? Neki umetnik, vodja, naucnik, bilo ko... I zasto?
Sa kojom osobom (bilo da je ziva ili ne) bi zeleo da provedes ceo dan? Neki umetnik, vodja, naucnik, bilo ko... I zasto?
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
- Frenzy
- rank6

U ovom trenutku definitvno Stephen King. Kao što si ti napisao da te trenutno inspirira McKenna, tako je meni i sa Kingom. Dugogodišnji sam fanatik prevenstveno horrora, nakon toga science fictiona a po meni je King oba pravca doveo do savršenstva. Nedavno sam skupio dovoljno hrabrosti i sam sa sobom došao na čisto da želim postati pisac jer mi je to životni san, a u Kingovim knjigama sam pronašao veliku inspiraciju. Definitivno bi ga pitao što ga je nagnalo da bude pisac i zašto piše žanr koji piše. A onda bi ga naravno zasuo hrpom pitanja vezanih uz njegova djela.
Kad smo već kod knjiga ajmo nastaviti u istom tonu. Koja je knjiga na vas ostavila najveći utjecaj i zašto? Svaka knjiga naravno ostavlja svoj trag ali dobro razmislite i izdvojite samo jednu
Kad smo već kod knjiga ajmo nastaviti u istom tonu. Koja je knjiga na vas ostavila najveći utjecaj i zašto? Svaka knjiga naravno ostavlja svoj trag ali dobro razmislite i izdvojite samo jednu
- Aquanux
- rank4

- Has thanked: 13 times
Definitivno H. P. Lovecraft: The Silver Key iz 1926. Prvo njegovo delo koje sam procitao i koje mi zaokruzilo neke asocijacije koje sam imao. Nasao sam dosta slicnih ideja kod sebe ali ih nisam tako vesto slozio u glavi kao pisac. Divna prica, topla preporuka
delirijant ili disasocijativ? zasto?
delirijant ili disasocijativ? zasto?
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
disasocijativ rekla bi. zasto? hmmm... vjerujem da je to individualno skroz, bolje se snalazim i osjecam 
kakav junk food preferirate kada vas munčiz obuzmuuuuuuu?
kakav junk food preferirate kada vas munčiz obuzmuuuuuuu?
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Frenzy
- rank6

Uffff obično sve kaj dođe pod ruku ali preferiram slano, čipseve, štapiće i takve pizdarije. Slatko na rijetke petke ali desi se da sa žlicom ubijem teglicu Nutelle
Koji je vaš autorski lijek za mamurluk?
Koji je vaš autorski lijek za mamurluk?
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Hrana, sto vise mesa, hladne vode, povrca, i voca, dobar dorucak sredjuje mamurluk u sekundi.
Nekad ostane samo glavobolja za to jedan andol i zivot k'o bajka..
Kako prezivljavate zimu?
Tipa, kuca, filmovi ili sankanje, grudvanje..
Nekad ostane samo glavobolja za to jedan andol i zivot k'o bajka..
Kako prezivljavate zimu?
Tipa, kuca, filmovi ili sankanje, grudvanje..
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Da, definitivno dobra klopa
Ovo je neki moj recept:
Odmah posle budjenja, na prazan stomak popiti bar 3dl neceg od navedenog, po izboru:
1. Surutka
2. Voda od kiselih krastavaca
3. Supu od kocke za supu (moze i "chaj" od vegete, ukoliko nije kockica pri ruci)
To ostavis da dejstvuje 10-tak min, za to vreme spremis nesto malo mocnije, kombinacija
jaja-meso, ili samo meso, cilj je da te taj dorucak odvuce ponovo u krevet, !NE PITI KAFU,
NITI PALITI CIGARETU!
E, kad i dorucak proradi, posle sat-dva, onda si recycliran
Ovo je neki moj recept:
Odmah posle budjenja, na prazan stomak popiti bar 3dl neceg od navedenog, po izboru:
1. Surutka
2. Voda od kiselih krastavaca
3. Supu od kocke za supu (moze i "chaj" od vegete, ukoliko nije kockica pri ruci)
To ostavis da dejstvuje 10-tak min, za to vreme spremis nesto malo mocnije, kombinacija
jaja-meso, ili samo meso, cilj je da te taj dorucak odvuce ponovo u krevet, !NE PITI KAFU,
NITI PALITI CIGARETU!
E, kad i dorucak proradi, posle sat-dva, onda si recycliran
As Above So Below
As Below So Above
As Below So Above
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
blooody huanita zranog jutra, pali svaki put
masno, pomfri + cocacola koju ne pijem, ali onda nesto presavrseno.
zima? kuca, filmovi, medežija... to je kombinacija + malo dobrih prijatelja
spremila si bloody huanitu upravo, koji je vas koktel?
zima? kuca, filmovi, medežija... to je kombinacija + malo dobrih prijatelja
spremila si bloody huanitu upravo, koji je vas koktel?
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙