Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Sve ono što nam može skrenuti misli od sumorne svakodnevnice...
Frenzy
rank6
rank6
Has thanked: 17 times
Been thanked: 31 time

Re: Osoba ispod Tebe ~ °Odgovori & Pitanja°

Post Postao/la Frenzy »

Iskreno svaki put kad sam došao kod bake i dede jer mi je tamo uvijek bilo stravično zanimljivo. Deda mi je bio stravično vješt s drvom pa smo radili kućice za ptice i razne igračkice i tome slično. Baka je uvijek kuhala najfinije stvari kad smo došli tamo pa sam se eto i tovio kao car :). Najzanimljivije od svega mi je bilo to što se za razliku od svačijih staraca djedovi i bake uvijek imaju živaca baviti s vama, uvijek pozorno slušaju i uvijek ali uvijek će naći vremena za vas.

Ne znam za vas ali imam par mjesta na koja volim otići sjesti, razmišljati i tako to, izolirati se od ostatka svijeta a da to mjesto nije moja soba. Moje pitanje je imate li takvo mjesto i ako da kakvo je?
Misli se čiste dok je svijet u magli, koraci su lagani...
In The Clouds
rank3
rank3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 7 times

Post Postao/la In The Clouds »

Imam jedno takvo mjesto, zivim na otoku... Mjesto je tik uz more. Volim otici tamo sam i malo razmisljati i odmoriti se :)

Tko vas inspirira i zasto?
Life is good...
Aquanux
rank4
rank4
Has thanked: 13 times

Post Postao/la Aquanux »

Zadnje vreme najvise Terence McKenna. Zbog razumevanja i objasnjenja koje daje, divan covek zaista. Tu je i Bill Hicks koji zna da bude urnebesno smesan kao i McKenna... Od umetnika me najvise inspirisu umetnici cijem opusu tezim: Giuseppe Arcimboldo, Escher, Leonardo...

Sa kojom osobom (bilo da je ziva ili ne) bi zeleo da provedes ceo dan? Neki umetnik, vodja, naucnik, bilo ko... I zasto? :)
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Frenzy
rank6
rank6

Post Postao/la Frenzy »

U ovom trenutku definitvno Stephen King. Kao što si ti napisao da te trenutno inspirira McKenna, tako je meni i sa Kingom. Dugogodišnji sam fanatik prevenstveno horrora, nakon toga science fictiona a po meni je King oba pravca doveo do savršenstva. Nedavno sam skupio dovoljno hrabrosti i sam sa sobom došao na čisto da želim postati pisac jer mi je to životni san, a u Kingovim knjigama sam pronašao veliku inspiraciju. Definitivno bi ga pitao što ga je nagnalo da bude pisac i zašto piše žanr koji piše. A onda bi ga naravno zasuo hrpom pitanja vezanih uz njegova djela.

Kad smo već kod knjiga ajmo nastaviti u istom tonu. Koja je knjiga na vas ostavila najveći utjecaj i zašto? Svaka knjiga naravno ostavlja svoj trag ali dobro razmislite i izdvojite samo jednu :)
Aquanux
rank4
rank4
Has thanked: 13 times

Post Postao/la Aquanux »

Definitivno H. P. Lovecraft: The Silver Key iz 1926. Prvo njegovo delo koje sam procitao i koje mi zaokruzilo neke asocijacije koje sam imao. Nasao sam dosta slicnih ideja kod sebe ali ih nisam tako vesto slozio u glavi kao pisac. Divna prica, topla preporuka :thumbsup:

delirijant ili disasocijativ? zasto?
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

disasocijativ rekla bi. zasto? hmmm... vjerujem da je to individualno skroz, bolje se snalazim i osjecam :D

kakav junk food preferirate kada vas munčiz obuzmuuuuuuu? =p~
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Frenzy
rank6
rank6

Post Postao/la Frenzy »

Uffff obično sve kaj dođe pod ruku ali preferiram slano, čipseve, štapiće i takve pizdarije. Slatko na rijetke petke ali desi se da sa žlicom ubijem teglicu Nutelle :p

Koji je vaš autorski lijek za mamurluk?
dr.manijak
rank14
rank14
Has thanked: 101 time
Been thanked: 232 times

Post Postao/la dr.manijak »

Hrana, sto vise mesa, hladne vode, povrca, i voca, dobar dorucak sredjuje mamurluk u sekundi.
Nekad ostane samo glavobolja za to jedan andol i zivot k'o bajka..

Kako prezivljavate zimu?
Tipa, kuca, filmovi ili sankanje, grudvanje..
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
recycler
rank3
rank3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Post Postao/la recycler »

Da, definitivno dobra klopa :thumbsup:
Ovo je neki moj recept:

Odmah posle budjenja, na prazan stomak popiti bar 3dl neceg od navedenog, po izboru:
1. Surutka
2. Voda od kiselih krastavaca
3. Supu od kocke za supu (moze i "chaj" od vegete, ukoliko nije kockica pri ruci)

To ostavis da dejstvuje 10-tak min, za to vreme spremis nesto malo mocnije, kombinacija
jaja-meso, ili samo meso, cilj je da te taj dorucak odvuce ponovo u krevet, !NE PITI KAFU,
NITI PALITI CIGARETU!

E, kad i dorucak proradi, posle sat-dva, onda si recycliran :ymhug:
As Above So Below
As Below So Above
Red
Moderator
Moderator
Has thanked: 242 times
Been thanked: 708 times

Post Postao/la Red »

blooody huanita zranog jutra, pali svaki put :thumbsup: masno, pomfri + cocacola koju ne pijem, ali onda nesto presavrseno.

zima? kuca, filmovi, medežija... to je kombinacija + malo dobrih prijatelja :ymdevil:

spremila si bloody huanitu upravo, koji je vas koktel?
“If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation"
Odgovori