Gde kupiti kratom?

Svaka biljka, svoja priča. Upoznajte magične biljke i način na koji ih možete uzgojiti.
vanja
rank2
rank2
Has thanked: 1 time

Gde kupiti kratom?

Post Postao/la vanja »

Bilo bi jos bolje ako ima bas u prodavnicama , a ne web shop ali ako mozete i web shop preporucite. Nasla sam jedan sajt gde se prodaju , ali ne znam , prilicno je skupo
HypnoToad
Moderator
Moderator
Has thanked: 532 times
Been thanked: 1211 times

Re: Gde kupiti kratom?

Post Postao/la HypnoToad »

Kratom je ilegalan u Hrvatskoj, ne znam za Srbiju, ali svejedno, o nabavi ilegalnih substanci ne pričamo ovdje. Puno zemalja ga je stavilo na crnu listu pa pretpostavljam da će biti vrlo skup čak i tamo gdje ga se može kupiti.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
storm.raver
rank11
rank11
Has thanked: 103 times
Been thanked: 365 times

Post Postao/la storm.raver »

7-hidroksimitraginin i mitraginin su na listi kontrolisanih supstanci u Srbiji, što znači da je kratom i kod nas ilegalan.

Mislim da sam negde pročitao da lik kupuje "health čaj", da li je to kratom, nzm, moguće. Kako se provlače da prodaju to, takođe nzm. Valjda je još low key. Pogledaj taj health čaj, možda je to kratom, ali sumnjam nekako...

Btw znam par ljudi iz amerike koji su se ozbiljno nakačili na kratom, nije za zajebavati se, deluje pitomo al nije baš.
:mushroom: learning things :mushroom:
vanja
rank2
rank2

Post Postao/la vanja »

HypnoToad je napisao/la: 12.06.2023, 23:35 Kratom je ilegalan u Hrvatskoj, ne znam za Srbiju, ali svejedno, o nabavi ilegalnih substanci ne pričamo ovdje. Puno zemalja ga je stavilo na crnu listu pa pretpostavljam da će biti vrlo skup čak i tamo gdje ga se može kupiti.
Sta je legalno u Srbiji od psihoaktivnih biljaka? Mislim gde mogu da nadjem listu legalnih?
vanja
rank2
rank2

Post Postao/la vanja »

storm.raver je napisao/la: 13.06.2023, 01:32 7-hidroksimitraginin i mitraginin su na listi kontrolisanih supstanci u Srbiji, što znači da je kratom i kod nas ilegalan.

Mislim da sam negde pročitao da lik kupuje "health čaj", da li je to kratom, nzm, moguće. Kako se provlače da prodaju to, takođe nzm. Valjda je još low key. Pogledaj taj health čaj, možda je to kratom, ali sumnjam nekako...

Btw znam par ljudi iz amerike koji su se ozbiljno nakačili na kratom, nije za zajebavati se, deluje pitomo al nije baš.
Nasla sam taj sajt , ali nije bas cena.. nzm mozda to i nije skupo , mada meni jeste , pogotovo ako se ispostavi da nije kratom nego neki random caj u prahu, mada sad kad vidim da je ilegalan i u Srbiji necu ni uzimati ,necu da rizikujem
bla_blo
rank2
rank2
Has thanked: 9 times
Been thanked: 3 times

Post Postao/la bla_blo »

Evo ako ce kome pomoci, iz Hrvatske sam i kratom kupujem preko https://www.kraatje.eu
Vec nekih godinu dana kupujem od tamo i nema nikakvih problema s narucivanjem, placanjem ni dostavom.
Salju zapakirano kao moringu a ne kratom.
Najvise preporuke.
bla_blo
rank2
rank2

Post Postao/la bla_blo »

Sorte koje uzimam su White Elephant i Green Malay, odlicne su protiv svih vrsta boli ali meni se jako svida sto daju energije.
Kada uzimam to je svako treci dan tako da ne izazove navikavanje.
bla_blo
rank2
rank2

Post Postao/la bla_blo »

Ne bih preporucio uzimanje sorti koje u nazivu imaju ''Super''.
To su mjesance koje su obicno jeftinije od ostalih sorti, jednom sam uzeo jednu od tih i od jedne doze mi je bilo lose cijeli dan (mucnina, slabost...)
Makar980
rank1
rank1
Been thanked: 2 times

Post Postao/la Makar980 »

bla_blo je napisao/la: 07.07.2025, 17:22 Evo ako ce kome pomoci, iz Hrvatske sam i kratom kupujem preko https://www.kraatje.eu
Vec nekih godinu dana kupujem od tamo i nema nikakvih problema s narucivanjem, placanjem ni dostavom.
Najvise preporuke.
Koiliko kupuješ grama ili kutija kapsula,da znam otprilike?Odnosno koliko te košta uobičajna naruđba i koliko treba da dođe do HRvatske?

Jeli se isplati uzimat za recimo 50 eura?
bla_blo
rank2
rank2

Post Postao/la bla_blo »

Makar980 je napisao/la: 08.07.2025, 10:23
bla_blo je napisao/la: 07.07.2025, 17:22 Evo ako ce kome pomoci, iz Hrvatske sam i kratom kupujem preko https://www.kraatje.eu
Najvise preporuke.
Koiliko kupuješ grama ili kutija kapsula,da znam otprilike?Odnosno koliko te košta uobičajna naruđba i koliko treba da dođe do HRvatske?

Jeli se isplati uzimat za recimo 50 eura?
Isplati se itekako, uzimam svaki 3. dan 2 ipo grama, katkad i preskocim i traje par mjeseci.
Uzimam pakovanje od 50 grama u prahu.
Uobičajena narudžba me dođe oko 50 eura jer uzmem obično 2 sorte po 50 grama plus nekih 5 eura dostave.
Obično oko 5 radnih dana treba da dođe, katkada i manje.
Dođe zapakirano u kartonskim pakiranjima na kojima piše Moringa.
Već godinu dana uzimam i nikada problema.
Odgovori