Imao sam masu puta priliku probati različite magične psilocibinske gljive i nisam osjećao nikakav posebni efekt ,osim slabine kad bi uzeo previše i možda nešto malo da me pere kao mdma ,ali uglavnom ništa bez ikakvog lijepog efekta osim slabine kad bi uze previše ,nakon čega bi se uglavnom ispovraćao ,i nakon toga bi me i to šta me nije ništa pralo pustilo ,a znao bi pojest po par porcija i do 10 grama suhih bez ikakvih tjelesnih osjećaja ,vizualnih ili slušnih halucinacija ,baš ni malo ,99% rekao bi baš da me ništa nije pralo...
Dok su drugi koji su "tripovali" sa mnom doživljavali svašta ,vizualna i slušna iskrivljenja te razne tjelesne osjećaje...
O čemu se tu radi...? ,znam da su psilocibinske gljive blage ,ali nisam očekivao da neće baš ništa na mene djelovati... a nisam ni zaredao par dana za redom pa me ne bi prale jer bi bio pun psilocibina... nego sam se normalno držao normalnih porcija ,u početku... i bez ikakvog djelovanja osim kad bi uzeo previše bi me oprala samo slabina bez ikakvih ugodnih efekata...
Dali se tu radi da sam iz nekog razloga imun na njih ,iliti otporan ,takav sastav mozga imam ,nezz... Inače nije da bi sada ja htio jesti gljive kao svi drugi ili da sam ljut šta me ne peru... već čisto me zanima o čemu se tu radi i dali neko ima sličnih iskustava ili zna nekoga isto takvog....?