HypnoToad je napisao/la:Da je to slučaj, čisto sumnjam da bi se trošili silni milijuni na genetsko modificiranje kvasaca u svrhu sintetiziranja određenih spojeva. Ali siguran sam da žgoljavi austrijski šamani plave kosice pomoću pozitivnih misli i kristala mogu natjerati psilocibinsku gljivu da sintetizira spoj po njihovoj želji. Samo slože pravu kombinaciju kristala i zapale pravi mirisni štapić i eto ti!
neko bi rekao da je ovo hejt, al kad čitam osjećam samo
čudno mi je da se na raži koju sam radio s kavom, sporije razvijao micelij, napravio sam 4teglice i samo se jedna nije kontaminirala, a ova jedna što je bila ok mi nije uopće izbacila plodove, samo je zabijelila vermikulit.ne kuzim šta sam sjebo, jer sam pripremo na isti način kao običnu raž, koja se normalno razvila. definitvno javim kakav će bit napredak iako mi se čini da @ onajkojijest ima više iskustva i da će prije uspjet polučit neke rezultate. bilo bi zanimljivo usporedit sa fruktozom. razmišljo sam i o dekstrozi, medu i javorovom sirupu, al u tolkoj sam besparici i nestrpljiv da sam reko probat s običnim šečerom pa šta bude bude.
i sori na offtopicu al da li i zašto misliš da je ovlaživač zraka loše riješenje za box ako ima unutra i ventilatoriće koji kroz filtere potiču strujanje zraka,naravno da ne radi stalno, kako se gornji sloj nebi nakrco vodom i ugušio micelij?(znam da ste već pričali kako su samii ventilatori nedovoljni, ali možda smanje to roskanje površine)