ajmo stručnjaci,pomozite!
ajmo stručnjaci,pomozite!
Evo da napišem i ja svoj prvi post i da mi ponudite koi svajet u vezi prog grow-a..NaručiO sam cijeli set za uzgoj i tu sam dobio 2 vrste spora( MEXICO CUbensis i south africa cubensis) pa me zanima koliko je to teško za uzgojit i kakv je box najpreporučljiviji i ćime ga grijete¨!! Unaprijed hvala na savjetima!
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Re: ajmo stručnjaci,pomozite!
Narucio si preko neta da ti u jednoj posiljci dodje cela oprema (verm, per i sve ostalo) zajedno sa sporama?
Ili samo spore?
Inace ovde ces sve naci :
metode-uzgoja-f46.html
Ako budes imao neko pitanje na koje u gornjem linku nema odgovora ili ne mozes da nadjes, pitaj slobodno.
Ili samo spore?
Inace ovde ces sve naci :
metode-uzgoja-f46.html
Ako budes imao neko pitanje na koje u gornjem linku nema odgovora ili ne mozes da nadjes, pitaj slobodno.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
kad kazes set za grow, sto to podrazumjeva?
cubensis su sve vise manje ista prica, procitaj bilo koji grow gajd i naci ces sve informacije koje te zanimaju i odluci se za jednu verziju uzgoja koji ti je najlaksi da exsperimentiras za prvi put.
cubensis su sve vise manje ista prica, procitaj bilo koji grow gajd i naci ces sve informacije koje te zanimaju i odluci se za jednu verziju uzgoja koji ti je najlaksi da exsperimentiras za prvi put.
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
evo ovako...došlo mi je mikro boksi,vrč za mjerenje,vermucilit,smeđe rižino brašno,šprica sa sporama i ja mislim da je to..e sad vi meni recite kakva je najbolja kutija(vidio sam po video klipovima da su te nekakve prozirne i malo veće kutije) i kako se vlaga dobija i ćime je najbolje grijat..dali se možda temperatura može dobiti sa obićnim kaloliferom?? hvala unaprijed 
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Jel to ono smeće od 500 kuna sa kanabis.org??
Plastična kutija za spremanje, veličine 40x60x40, sa probušenim rupama na strateškim mjestima i perlitom za vlažnost.
Najbolje je grijat prostoriju u kojoj se to nalazi, na nekih 22-25 C.
Plastična kutija za spremanje, veličine 40x60x40, sa probušenim rupama na strateškim mjestima i perlitom za vlažnost.
Najbolje je grijat prostoriju u kojoj se to nalazi, na nekih 22-25 C.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
da to je sa kanabis org..a možeš li mi reći zašto je smeće?jer me zanima pošto prvi sam to narućia.
- HypnoToad
- Moderator

Zato jer košta 500 kuna a ništa od toga ti ustvari netreba.
Špricu kupiš u ljekarni za 1 kn.
Set od 6 čaša od 2 deci je 25 kuna. Ovi kontejneri su pre veliki i nepravilnog oblika, treba pre dugo za kolonizaciju. A čaše možeš koristiti masu puta.
Kila smeđe riže 10 kn.
5 litara vermikulita 20 kn.
Vrč sigurno imaš doma.
Znači sve to za manje od 100 kuna.
Mada tamo na stranicama ne piše da spore dolaze s tim, samo prazna šprica.
A da ne govorimo o tome da se dovodiš u ogroman rizik naračujući s jedne takve stranice i ostavljajući njima svoje osobne podatke.
Špricu kupiš u ljekarni za 1 kn.
Set od 6 čaša od 2 deci je 25 kuna. Ovi kontejneri su pre veliki i nepravilnog oblika, treba pre dugo za kolonizaciju. A čaše možeš koristiti masu puta.
Kila smeđe riže 10 kn.
5 litara vermikulita 20 kn.
Vrč sigurno imaš doma.
Znači sve to za manje od 100 kuna.
Mada tamo na stranicama ne piše da spore dolaze s tim, samo prazna šprica.
A da ne govorimo o tome da se dovodiš u ogroman rizik naračujući s jedne takve stranice i ostavljajući njima svoje osobne podatke.
ja svoje podatke na toj stranici nisam ostavljao jer sam se našao sa čovjekom(na jednom mjestu u dalmaciji) i u tom paketu nije došla jedna velika kutija nego 10 malih posudica i koliko vidim u špricama sa sporama se vidi i u jednoj i u drugoj da se spore unutra..jebi ga teško bi se ja snašao sa svime time doma pa ja mislim da je za početak ovaj izbor odlićan za početak
- HypnoToad
- Moderator

al opet te 'male' posudice su pre velike i nisu prilagođene za tu namjenu.
Al dobro, ako je tebi dobro, samo kažem da si platio bar 6 puta previše.
Al dobro, ako je tebi dobro, samo kažem da si platio bar 6 puta previše.