Jedina stvar koju "zloupotrebljavam" je alkohol (koji isto spada pod opojne jel), jednom u tjedan ili dva se posteno zapijem s ekipom, i radim to iz cistog hedonizma, feels good man

Prek tjedna ne pijem uopce, rijetko kad se zalomi neka piva.....sve ostalo su povremene manje vise neredovite stvari od kave i trave do pravih psihodelika...
jedna stvar po kojoj mi se alkohol razlikuje od ostalih psihoaktiva koje konzumiram je da je to cisto drustvena stvar, super mi je cugat i pricat s ekipom, al sam nebi nikad pio niti nasao nekog smisla u tome. za razliku od ostalih stvari, recimo travu preferiram sam pusit (makar ju cesce pusim s drugima i naravno uzivam i u tome), trippao do sada na zalost nikada nisam s nekim drugim, uvijek solo (ne zato jer nisam htio nego je jednostavno tako ispalo uvijek)...dok mi je alkohol cista zabava i pricljivost i druzenje, trava i psihodelici su prvenstveno ozbiljnija introspekcijska sredstva, makar je naravno zabava i tu skoro uvijek prisutna i dobrodosla
da mozete bilo gdje na svijetu besplatno provest mjesec dana, gdje biste otisli?