A metci promašuju previše. Iako priča svejedno ljepo balansira te pozitivne i negativne stvari tako da mi prijeđem preko tih "neralnih" stvari.
Vaše najdraže serije
Re: Vaše najdraže serije
Yea, imaju tako moćnih scena.
A metci promašuju previše. Iako priča svejedno ljepo balansira te pozitivne i negativne stvari tako da mi prijeđem preko tih "neralnih" stvari.
I love not man the less, but nature more.
- mr. gljiva
- rank11

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 97 times
Ispalili ih više nego u 2. svjetskom ratuTain je napisao/la: ...A metci promašuju previše.
I tko me nije još poslušao

Najboljih 26 epizoda IKAD,poseban bonus ako ste naduvani!
skuliran do jajc 
ček tako malo vas voli South Park? baš neočekivano
to je serija s najbizarnijin i na predobar način najglupljin humoron ikad.. nekad znaju bit grezi ali bar 70% epizoda ima i prejak plot, dobre baze, a i likovi su genijalno karakterizirani... ako imate predrasude prema SP-u virujte mi nemojte, daleko najjača serija ikad 
- Malbasha
- rank6

- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
ja sam to smatrao necim sta se netreba opce spominjat jer naravno da su svi gledali
da prezakon je sve sam ih izgledao
da prezakon je sve sam ih izgledao
aa.. i ja mislin 
meni su ostale serije prema SPu totalno zanemarive.. u toj mjeri da bi thread "vaše najdraže serije" preimenova u "vaše najdraže epizode south parka"
meni su ostale serije prema SPu totalno zanemarive.. u toj mjeri da bi thread "vaše najdraže serije" preimenova u "vaše najdraže epizode south parka"
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
Pocela je dugo ocekivana serija Game of Thrones, HBO produkcija. izgleda predobro. prva epizoda je izletila, sada trebamo samo uzivat
http://www.youtube.com/watch?v=BpJYNVhGf1s
http://www.youtube.com/watch?v=BpJYNVhGf1s
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
caprica
united states of tara <3
nurse jacke<3 <3
it crowd
its always sunny in Philadelphia <3 <3 <3 (b)
Abfab (b)
Fringe
Rizzolie and Isles <3
The mentalist <3
V
Bobs burgers
American dad (b)
Family guy
Dexter
Human target
Dr. Who
XxxHolic
Naruto
Death note
neznam vrtim te , vjerovatno ima još 50 tko će nabrajat
(b-brilijantno)
united states of tara <3
nurse jacke<3 <3
it crowd
its always sunny in Philadelphia <3 <3 <3 (b)
Abfab (b)
Fringe
Rizzolie and Isles <3
The mentalist <3
V
Bobs burgers
American dad (b)
Family guy
Dexter
Human target
Dr. Who
XxxHolic
Naruto
Death note
neznam vrtim te , vjerovatno ima još 50 tko će nabrajat
(b-brilijantno)
Počeo sam u srednjoj čitati tu glomaznu priču koju je Martin složio ali nisam daleko dogurao.. odustao zbog nekog razloga... ali znam dosta ljudi koji su pročitali sve nastavke i jednostavno se odvalili stilom pisanja i realnošću kojom pristupa, prezamršenim zapletima radnje, brutalnom pričom i svakakvim scenama, te fascinantnim likovima kojih ima napretek. Trailer izgleda fino, a i nadam se da će bit solidna ekranizacija 
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
pogledala sam prvi nastavak cim ga skinula, i zbilja je fenomenalno snimano, scenografija, kostimi i glumci su odlicni, scene isto tako divne, prica obecava 
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Odličan je trailer.. i dobro da je HBO produkcija, amerikanci u ovakvoj tematici redovito zaseru 
btw:
1:35 - damn, za dlaku!
btw:
1:35 - damn, za dlaku!