Pripremio sam kukuruz po sljedećem guide-u:
http://forums.mycotopia.net/popcorn-tek ... ratch.html
Inokulirao sam spore PesHawaii u svaku od teglica te je nakon cca 4 dana rezultat bio ovakav:

cca 5 dana

Zatim sam ih stavio na lagano višu temperaturu, pa se kolonizacija znatno ubrzala; 11. dan:

Negdje 13. dan je kolonizacija potpuno završila:

Teglica[odmah pokraj cole, s najrizomorfnijim micelijem] je pomiješana s vermikulitom u jedanu manju posudu, a dvije su čaše, također pomiješane s vermikulitom, stavljene u drugu veću posudu.
Nakon par dana:

Zatim se tjedan dana nije ništa događalo, a onda prvi pinovi ^.^ [i panika od kontaminacije; u pitanju je bio samo bruising tho]

I konačno, cca 5 dana nakon, gljive ^.^
Veća posuda s dvije teglice - malo gljiva

Manja posude - dovoljno gljiva ^.^

Meni su krasne
Zaključak prvog flusha iz te dvije posude:
93 grama svježih; dunkao sam ih, ali nekako mi se čini da neće baš biti plodno.Vermikulit ih je iscrpio. Još imam jednu malu posudu s jednom teglicom, drugu malo veću posudu s jednom teglicom [oboje rez effect - vermikulit] i dva kejka koji čekaju rođenje, nadam se da će biti dosta gljiva do ljeta
Potencija:
U petak sam prvo pojeo cca 10 grama; počelo je djelovati nakon prvih 15 minuta, nakon sat vremena sam shvatio da mi treba više, pa sam ubrao iz "vrta" [ideja je zvučala fantastično
Doduše, očekivao sam da će biti potentnije [25 grama je cca 2.5 grama suhih? Je li to normalna doza?]. Budući da planiram uzimati i veće doze, a možda ih uzeo i s prijateljima, bojim se da bi mi stash mogao prilično brzo otići
Također, postoje li neke druge metode uspješnog sušenja bez ventilatora i silica gela [probao sa silicom, neuspješno]? Stoje mi na novinama kraj ventilatora već 2 dana, ali neke su još osjetno mokre. :/
Pozdrav!