Ako imate tehničkih problema, prijavite ih ovdje...
Re: Ako imate tehnickih problema, prijavite ih ovdje...
E to sam ti zaboravio prije javit, sori... Pogrešno stavljaš u tagove, do sad sam ti ih uvijek ja ispravljao, i kao obavijestit ću te da znaš za inače al uvijek zaboravim. U tagove moraš stavit samo onaj kod od nekoliko znakova koji se nalazi iza v= ili v/, do sljedećeg =, uglavnom skužiš jer su uglavnom velika slova i poneki broj.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
skužio sam sad, thnx...šta ti nije bilo lakše poslat mi jednu poruku umjesto svaki put ispravljat ?
to su valjda očinski nagoni
to su valjda očinski nagoni
Zadnja izmjena: wonaabi, dana/u 07.01.2011, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
recite ne yogi, kao drogi!
Haha, a htio sam svaki put, pa zaboravim, pa onda vidim sljedeći post s rupom, ispravim, oću te obavijestit, pa zaboravim, i tako do sad...
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
a i ja smotana ispravljam a nikako da ti javim kako da pravilno tutnes kod, no eto, dilema sredena
Imamo posebnu temu za sve vas Kako raditi sa slikama, fajlovima i youtubeom na forumu?
Imamo posebnu temu za sve vas Kako raditi sa slikama, fajlovima i youtubeom na forumu?
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
"ocinski nagoni"
I'm not in denial, i'm just selective about the reality i choose to accept
pokidah se na to...
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
Za sve Vas kojima ne dolazi Aktivacijski mejl nakon registracije, provjerite si Spam folder
Nažalost bi prijavio neki manji kvar. Možda je to samo meni, to ne bih znao.. ali imam problema kod ubacivanja slika. Mogu normalno ubacivat slike i tambnejlove difoltno al centrirano i kod floating-a, znači da pored slike piše tekst, imam poteškoća.. vidio sam tu opciju pa da probam.. prije je funkcioniralo ok al eto danas sam nešto piskarao pa neide i neide ..a baš bi mi fino pasao taj floating uz tekst.. estetski i manje postanog mjesta.. pokušat ću opet kasnije, možda je samo neki minorni bug.
..samo mala prijava da se zna.. inače sve pet
..samo mala prijava da se zna.. inače sve pet
- Beyond Le Fov
- Ima zahvala: 425 puta
- pohvaljen: 1456 puta
Nekoliko puta letio je bivši premijer u Beč kako bi kod krojača isprobao svoj novi frak za bal. Da ubrza i pojednostavi postupak koristio je zrakoplov Vlade RH, pa su mu tako gospodski izgled i to u fraku koji je odjenuo samo jednom platili hrvatski porezni obveznici.
hm, meni funkcioniše floating
hm, meni funkcioniše floating
Evo baš sam napisao neku temu i pokušavao, te sad i ovdje ali problem is persisting .. samo difoltno slike i thumbnailove a ovo ostalo ništa. Ne znam ...a gle, nije uopće bed .. ionako do nedavno nije ni bilo tih svakakvih opcija tako da ono.. možda se popravi samo od sebe