Last minute pitanja
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Re: Last minute pitanja
Da, u omjeru 1:3 / zrnje:substrat.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
@HypnoToad vidim da si u uputstvu gajenja na konjskom izmetu naglasio ovo.
Ali sam ja taj sav izmet lepo rasporedio na novine u supu da se osusi.
Pa mi ti reci jel ce on biti upotrebljiv kad s osusi, za par dana?
Problem je u tome sto sam ja bio na hipodromu i sa velike gomile gde bacaju sav konjski izmet uzeo 2 pune kese, ali problem je u tome sto je taj izmet star tek mozda par dana, znaci nije bio suv, vec mokar.Potrebno je koristiti konjski izmet koji je odstajao na pašnjaku nekoliko mjeseci, gdje je kiša isprala većinu amonijaka i ostalih gadarija, i sunce još sve to spržilo i osušilo. Svježi ne valja, zbog smrada, bakterija i amonijaka.
Ali sam ja taj sav izmet lepo rasporedio na novine u supu da se osusi.
Pa mi ti reci jel ce on biti upotrebljiv kad s osusi, za par dana?
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
- HypnoToad
- Moderator

Hm... Trebao bi ga stavit na jednu dobru kišu da se ispere sav amonijak i ostale gadarije. Pretpostavljam da smrdi? Jer takav nikako nije dobar za korištenje. Onda ga možeš stavit negdje da se potpuno osuši i spreman je za upotrebu!
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Pa da, smrdi,ali jako malo, jer je sveze, sad se susi u garazi, ali stavicu na terasu da ih ispere barem jedna kisa.
Nista onda cu ovog puta na ver. i coco pa sledeci put na konjskm vnugo.
Nista onda cu ovog puta na ver. i coco pa sledeci put na konjskm vnugo.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
-
popularni
Evo gledao sam malo na forumu gdje postati ovo pitanje, ali dosta toga je zaključano.
Ako neka tegla nije do kraja kolonizirana i vidi se da sporo napreduje, a baš je trebam prodit jer ih sve skupa stavljam u kutiju, ne u sladolede npr. (što je bolje?), dali da nekolonizirani dio raži prospem unutra sve skupa, ili da ga bacim a samo potpuno kolonizirani micelij koristim?
i još jedno..
Jeli se sterilizirani verm može držati u tegli 10-ak dana? Hoće li izgubiti dosta na vlažnosti?
Ako neka tegla nije do kraja kolonizirana i vidi se da sporo napreduje, a baš je trebam prodit jer ih sve skupa stavljam u kutiju, ne u sladolede npr. (što je bolje?), dali da nekolonizirani dio raži prospem unutra sve skupa, ili da ga bacim a samo potpuno kolonizirani micelij koristim?
i još jedno..
Jeli se sterilizirani verm može držati u tegli 10-ak dana? Hoće li izgubiti dosta na vlažnosti?
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
kutija ili sladoled? svejedno. kakva kutija? bitno da je plastican kontejner, jel sladoled ili neka druga posuda nebitno, moze i zdjela za salatu..nebitno. Posuda.
mozes sve istresti ako zelis, ako ima malo nekoloniziranog djela, ili da ne mislis, samo kolonizirani koristi
ako je verm u zatvorenoj tegli nece izgubiti nista vlage.
mozes sve istresti ako zelis, ako ima malo nekoloniziranog djela, ili da ne mislis, samo kolonizirani koristi
ako je verm u zatvorenoj tegli nece izgubiti nista vlage.
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- Otto Grunf
- rank3

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 12 times
Upomoooooooc...
Napravio Sam Dva Kejka Kao Na Slici http://s768.photobucket.com/albums/xx32 ... 170775.jpg I Sve Je Bilo Super Dok Se Jutros Nisam Probudio, Pogledam U Lavor, A Tamo Se Zametnula Neka
Gljiva...http://s768.photobucket.com/albums/xx32 ... 170777.jpg Ovo U Krugu I Iznad Mi Je Nekako Sumljivo. Sve Ostalo Izgleda Odlicno.
Da Li Sad Da To Cupam Ili Da Pustim Jos Dan-Dva Da Vidim Na Sta Ce Liciti???
Napravio Sam Dva Kejka Kao Na Slici http://s768.photobucket.com/albums/xx32 ... 170775.jpg I Sve Je Bilo Super Dok Se Jutros Nisam Probudio, Pogledam U Lavor, A Tamo Se Zametnula Neka
Da Li Sad Da To Cupam Ili Da Pustim Jos Dan-Dva Da Vidim Na Sta Ce Liciti???
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
cudnovato to izgleda... hmmm. jedino sto mozes je to eventulano ukloniti sa nekom sterilnom zlicom/nozem pa vidi kako ce se ponasati dalje. sve sto je sumnjivo treba ukloniti... kao da se neka gljivetina deformirala...
ako nisi siguran onda pusti jos jedan dan da vidis u sta ce se to pretvoriti.
nisam pametna... ljudi?
ako nisi siguran onda pusti jos jedan dan da vidis u sta ce se to pretvoriti.
nisam pametna... ljudi?
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- HypnoToad
- Moderator

Ja nevidim u čemu je problem? Što je nešto deformirano, mutanti? Uglavnom, što god da je, sve je u redu s tim, izgleda odlično, pusti ih da rastu!