Drage kolege u periodu od 2006 do 2009 živio sam u San Pedru CA 90731 jer sam očekivao da ću sa jednogodišnjom vizom naići na Hrvate voljne pomoći mi oko posla,bilo što da imam krov pod glavom i za pojesti nešto i to je kao i obično sa Hrvatima završilo loše premda sam 100% hrvat i ime i prezime to dokazuje bilo je pomoći od Hercegovaca kojima skidam kapu ali našao se posao i smještaj kod gospođe koja je Američkog porijekla.
Dobro da ne davim previše tražio sam posao na internetu i svaki puta mi izađe San Pedro cacti mescaline extracation i kliknem na link i vidim da to raste po cijelom susjedstvu i kažu uzmi komad od 12 inča skini bodlje izreži na komadiće stavi u mikser i prokuhaj ali štap u sredini ne diraj i nakon sat kuhanja ohladio sam popio i ništa mi bilo nije.Poslije sam čitao da je kaktus dobro ostaviti na suncu odrezanog par dana i nakon nekog vremena vidim susjed sjekao stablo i ima jedno metar duga grana što stoji oko tjedan dana stisla se i ima oko 8 cm u promjeru.
Došao sam kući i ogulio kožu i bodlje i u kantu recimo ko od farbe sastrugao sam polako cijeli taj metar koji me podsjetio na krastavac bio je sluzav i izrazito gorak pa sam uzeo neku staru majicu i to što je bilo u kanti procijedio kroz nju u padelu i dobio sam dosta te užasno gorke i zelene tekućine i to sam na silu popio i sjeo.Nakon cca dva sata došlo mi da povraćam i nakon toga počeo je oko mene ringišpil otverenih očiju i smijeh do suza,trip bolji od iboge papira maka i svega što san do tada uzeo,Predivno halucigeno cijelovečernje iskustvo koje sam za boravka u Kaliforniji ponovio sigurno 100 puta i ispod 70 cm ga šteta uzet i puno je potentniji ako ga se ostavi tjedan dana na suncu.Bio sam u Nizozemskoj i kupio ga u dućanu zamotanog u najlon i nakon dolaska kući probao ima li gorčine i ništa,ne radi jer nema sunca.Tako da na ovaj način vam ga je najbolje konzumurati jer zagarantirano radi.LP :
San Pedro priprema za konzumaciju
- faceOff
- rank11

- Has thanked: 265 times
- Been thanked: 364 times
Re: San Pedro priprema za konzumaciju
Daj još malo Amerike. Tvojih zapažanja...
Sa dosta ljudi sam u komunikaciji, ali većinom iz ruralnih dijelova. Znam, velika je i različita, ali ti ljudi na mjestu 100%
Sa dosta ljudi sam u komunikaciji, ali većinom iz ruralnih dijelova. Znam, velika je i različita, ali ti ljudi na mjestu 100%
I wave my skinny arms like a tall flower in the wind