Igralište u zatvorenom - trava i ostalo

Uzgajate neke ljekovite biljke, pratite njihov razvoj, imate slike, objavite ih ovdje
huana.meri
Moderator
Moderator
Has thanked: 300 times
Been thanked: 334 times

Re: Igralište u zatvorenom - trava i ostalo

Post Postao/la huana.meri »

bome fino fino, vidim da cu morat poslikat moje gospodje da malo podrzim objave....
bas fina igra s preflowerom, mucki potezi , lol
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
huana.meri
Moderator
Moderator

slika
slika
stanje od prije par dana....
biće svježih ovih dana
faceOff
rank11
rank11
Has thanked: 260 times
Been thanked: 360 times

Post Postao/la faceOff »

Izgleda ko da je Mister No tu negdje sletio pajperom. :D
Imat ćeš grdih problema to poduvati :D
huana.meri
Moderator
Moderator

nemas pojma u kakom sam problemu, posto samo ovdje svi u stranci a ne samo neki kao na Vutri, okacit cu ti svoje muke sve da vidis....promjenit cemo tu pravilo da ko se prosere da je neko previse nabro, posadio, da odma dobije ban...jel moze???
evo dvorisne gorille z fast u 40 l potu
slika

a evo od zadnjeg nocnog napada prekjuce malo stanja iz djungle, bice borbenije nego u Donjecku, neke su fem, neke su fast fem, al male su razlike jer sve su indike max kolko sam mogo naklikat, tako da idu sve sto ranije ka finisu, cak skoro da nevidim razliku od nekih femova i fat femova vani, mozda od uzjebanosti i to kad sa na fronti

slika
slika
slika
slika
slika

a krvac ti zareni, prvo kacenje slika na staroj matici vutrinoj, eno odma himalaje ako se nevaram, podjebi kolko i sta, brisanje posta...
gori su od najgoreg rezima u pm, jel ljubomora, koja pm, danas isto Cyro nes poceo srat, reko stari kolko kosta ta tvoja bol da ti platim, nema nista pametno, nikaka zajebancija, nego bas govnarenje....take treba odma penalizirat...hbt moras pazit sta ces rec jel se odma nekaka kruna uvredi, visoko cojstvo, aj u pm vise i forum....jos sad ujeban do kraja bas, do krajnjih krajeva, ko neka pizdarija za djecu na mob....

a o ovome sam odavno sa 55icom spiko i sa osnivacem i bivsim hendlerom foruma, da e prosiri majka na vise tema, i oslobodi jos malo sve a ne stezanje lanaca, pravila....
nije tesko skontat ko je govance i nepridonosi komjunitiju, ili prculji redom sve....pa nismo nemocni, radi se samo o volji....
Odgovori