modem i ozora 2026

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
Odgovori
huana.meri
Moderator
Moderator
Has thanked: 296 times
Been thanked: 332 times

modem i ozora 2026

Post Postao/la huana.meri »

blizi se ono najbolje doba godine, kad se pola zemlje trese od trensache, sto iz mreznice sto iz madjarske....
pa eto, da potegnem temu za ovu sezonu, nekako mi krulji zeludac vec danima, moracu nesto smislit, imam elemente ograde stare, prepolovicu dvor na pola privremeno, ripremit za dva psa da imaju komociju dok ja densam, rokam....nisam kartu kupio jos ali planiram, za sad je plan da idem za madju samo, a ako bude prilika da bar dan dva skocim i do modema da vidim i to prije nego ocelavim, posijedim i sl...

ako je neko lani bio na nekom od festova, sije i napisat iskustvo, pozitive, negative i sl :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
AFX
Moderator
Moderator
Has thanked: 596 times
Been thanked: 493 times

Re: modem i ozora 2026

Post Postao/la AFX »

Ja sam na modemu već desetak godina, ove godine nažalost nemam s kim ići, a pošto sam introvert teško mi je naći nekoga novoga. Za modem imam sve najbolje za reći..par savjeta ako odeš..fest otvara vrata dva dana prije početka, isplati se doći s društvom naći mjesto u hladu i na dobroj poziciji, barem sam ja tako svake godine. Uglavnom sam bio na Hiveu pošto je tamo uglavnom moja mjuza, mračnije je, bolje vizuale. Još jedan savjet..uzmi vodu sa sobom, njihova filtrirana ne valja. Volio bih ove godine isto, biti će mi čudno ako ne odem, čak i uzeo godišnji i eto..možda se zvijezde poslože, nadam se.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
huana.meri
Moderator
Moderator
Has thanked: 296 times
Been thanked: 332 times

Re: modem i ozora 2026

Post Postao/la huana.meri »

a planiramo jos, nesto nam vri u gujzci, dosta nam je sveg ovog normalnog...vjerujem da je modem za prave trensere jaci, ozora je mozda za mlakonje i mekusce, turiste ko ja, vise kao nekakav cirkus i mjuza, malo veca kvadratura...za mjuzu i vizuale, da, partijana, svi vrve, vijeli svijet, da nema jaceg festa
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
Odgovori