media/uploads/7b21a89d6d3c7b79c4652e006 ... f2600c.jpg
media/uploads/f680dd91a13f58ecfcf5f4a01 ... 7a66fb.jpg
Ove sam pronasao, na oko su me zavarale...
Lov na Psilocybe u divljini
- huana.meri
- Moderator

- Has thanked: 303 times
- Been thanked: 341 time
Re: Lov na Psilocybe u divljini
nadji konjski pasnjak, poni, magareci, i tu cekaj u zasjedi ove god, prve tople kise i poslje njih dan, dva, tri, 4, napravis raciju bas na pasnjaku, nema da omanes
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš 
Znaci posle tople kise samo? ima ovde okolo konjskih pasnjaka na svu srecu, ovciji i kravlji nema nade?
- huana.meri
- Moderator

- Has thanked: 303 times
- Been thanked: 341 time
ima i ovcje kravlji, ali samo ovcji imas zimi mozda libertije, i neke manje vrste balegarke manje poznate....konj i krava mjesano je vrh, a konj samostalno je loto...
ne tople kise po nama, nego tople sad koje krecu, sunce nakon kise ugrije govno na 40 celzija, i vise, i miceliji koji su agresiva napreduju jako i brzo, za dan dva vec gljive rastu
ne tople kise po nama, nego tople sad koje krecu, sunce nakon kise ugrije govno na 40 celzija, i vise, i miceliji koji su agresiva napreduju jako i brzo, za dan dva vec gljive rastu
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš 
Pozz svima od novog clana! Uskoro krece sezona i prvi put cu da se bacim u akciju nakon vise meseci proucavanja gljiva. Naravno uz puno strahopostovanja i orpeza. Zivim na 300m visine i imam u blizini planinu koja je na 1200m. Ima neki mali kanjon pored nje, sakriven od sunca, prolazi potok, konstantno huumid ambijent. Tako da negde oktobra kad zahladni se bacam u akciju. Do tada cu da sacekam prvu kisu i dok je jos relativno toplo da probam da nadjem balegarke. Relativno blizu mene ima dosta ljudi koji pustaju na ispasu krave, konje, magarce, ovce... nisam bas na selu jbg ali nisam ni u gradu na svu srecu tako da na 20 minuta setnje je sve sto mi treba (nadam se). Zelim vam puno srece u jesenjim pohodima na haludze. Peace