Kad se kolač smanji na krajevima se stvori prava klima za gljive(vlaga,kisik),a liner se skupi zajedno sa kolačem i zato nema pinova. Meni taj dio ostane za navlažavanje kao što je kolega gore naveo,a pokoja gljiva sastrane ne smeta u ovako manjim monotubovima!
Uglavnom,neki farbaju donji dio,ali kad je taj dio uz rub,neče se stvarat pinovi, barem ono što sam gledao odprilike tako navode....
Pobrao sam gljive

Taman za 2 dulja putovanja:)
Kolač sam navlažio sastane sipajuči lagano vodu. To sam napravio u 3,4 navrata da ne pretjeram,a i odvlaživač radi svoje. Lakše je dodat vode,nego kasnije cijedit. Zatvorio sam rupe koje su niže,njih kad otvorim,počinje frutanje.
Još tjedan dana max,pa ču i drugi monotub složit, tjedan iza treči,pa nanovo u prvi i tako ukrug. Nekako mi je u početku bolje tako,ako nešto zeznem,imam drugi monotub.
Jedno pitanje....
Šta se dešava kad bi pomješao micelij od 2 različita soja?
Znači imam jednu staklenku koja nije isti soj kao 3 druge staklenke iz iste sterilizacije. Mazatec i india ili Mazatec i Albino+
Ostale su Mazatec....
A sad odo zmotat jedan blunt da mi pluča razvali

Zombie kush,pa Zombie bride jao

Grow je u 3.tjednu cvata. Nažalost, trenutno ne mogu slikat,spavaju. Sad uz planinu trave imam i brdo gljiva. Radim sa 470 žena,trebao bi poduplat doze:)