Pf tek prvi pokušaj i uzgoj
- 55cacc2d7823
- rank3

- Has thanked: 151 time
- Been thanked: 69 times
Re: Pf tek prvi pokušaj i uzgoj
staklenke koje su kolonizirane u potpunosti nemoj drzati u tome stanju duze od dve nedelje jer se moze desiti da nece htjet pinat ili frutat, mislim da postoji strucni naziv za to. staklenke koje ne planiras koristiti skoro mozes staviti u najlonsku kesu za zamrzavanje, dobro ju zatvoris i nju tako stavis u frizider iznad 0 C. ako ne kolonizira zadnjih desetak posto ili traje duze da bi koloniziralo zadnji komadic - mozes ali ne moras cekati jer nekada ga ne uspije kolonizirat uopce ili u nekom normalnom roku.
- faceOff
- rank11

- Has thanked: 226 times
- Been thanked: 337 times
Jel što novo?
Nego, fce 8000, daj molim te reci o štogod o visinama i dimanju. Biljke će mi u cvjetanje sada
Nego, fce 8000, daj molim te reci o štogod o visinama i dimanju. Biljke će mi u cvjetanje sada
I wave my skinny arms like a tall flower in the wind
-
0Marac0
- rank2

- Has thanked: 85 times
- Been thanked: 24 times
Jao,ispisao sam cijelu stranu i sve se obriše,blokira ..ne razumijem uz ovakvu brzinu interneta,da ne možeš 2 rečenice 3 slike bez 30 štucanja,ponavljanja i ovo je več previše...sajt je stariji,nemamo mi novi što više druge naučiti...
Uglavnom,umixao sam spawn u supstrat
Jbga,sat vremena izgubim,neda mi se sve nanovo updateat,
Bit če gljiva,šta da kažem.
Stavio neke nove strainove,otišao dublje u materiju. Evo jedna slika je ostala kopirana,sajt je ok,ali nema više preveč ljudi, mislim da je bezveze da naslikavam blato!
Uglavnom,umixao sam spawn u supstrat
Jbga,sat vremena izgubim,neda mi se sve nanovo updateat,
Bit če gljiva,šta da kažem.

Stavio neke nove strainove,otišao dublje u materiju. Evo jedna slika je ostala kopirana,sajt je ok,ali nema više preveč ljudi, mislim da je bezveze da naslikavam blato!
-
0Marac0
- rank2

Evo me jutros,jači,pametniji i nitko ne igra igrice koje mi legaju sve aparate u kuči.

media/uploads/c588d850e90743da627354da0 ... 7909f.jpeg

Ubacio sam sliku jedne staklenke,3 sam izmrvio u sve zajedno cca 5kg supstrata (spawn/bulk).
Koga zanima način rada,to je pf tek,ali umjesto žitarica, pošto nisam bio siguran jel mi lonac postiže 15psi,stavio sam rižino brašno,jer tu je minimalna šansa za kontaminaciju. Jer žitarice mogu jednu sporu neke bakterije sačuvat,dok je to u brašnu(brašno/verm),skoro nemoguće.
Sad je več 3.dan i prima se micelij,kao narkotici za Marca:)
Kažu trebaš doživjeti ego death,uzmi 10g,ak je tako,moj ego je negdje u 15.godini život rekao baj baj ....pušit smo počeli s 11.nosile se cigarete u školu,morali smo probat.
Nego evo i 2 monotuba,jedan baš orginal i tamo sam stavio baš pf tek sa cakeovima. Ovo je mixan spawn i bulk

1.dan i evo 2.dan
media/uploads/d15d3ea5a10638dfc79800ce3 ... 7e3ab.jpeg
Slike su zamjenile mjesto,ali vidi se dobro.
Tu sam umrvio 3 staklenke(1250g) spawna i cca 3,4l kokosa.
Druge 2 staklenke sam izvadio kolače,stavio u vodu,stisnuo sa nečim da su obje pod vodom 12-18h(preko noči),uvaljao u vermikulit,u monotubu stavio vermikulit i vodu,pa čemo vidjet
media/uploads/47846ba2acb9d4476a60c1556 ... 4b37e.jpeg
A ovo je supstrat jutros

Stavio sam još Albino+ i neki thai u 8 staklenki,sterilizirao

Neka ima,sterilizirat ču ih još i samo mrvit oko kuče,gdje god stignem
Na sličan način sam starce pripremio za indoor
Snaga volje,pametniji popušta i sve te šeme,izludiš pa onda veni vidi vici
Old school i Strawberry Cough napreduju jbački,budem ovo objavio,jer moram izvući video iz zaključanog filea,pa kad se vratim na forum,dogodi se da ga moj mobitel izbriše. Sinoč se slično dogodilo,ali u jednom trenutku sam izgubio wifi,a burazi gajmaju kao da imaju 20 ne 45

media/uploads/c588d850e90743da627354da0 ... 7909f.jpeg

Ubacio sam sliku jedne staklenke,3 sam izmrvio u sve zajedno cca 5kg supstrata (spawn/bulk).
Koga zanima način rada,to je pf tek,ali umjesto žitarica, pošto nisam bio siguran jel mi lonac postiže 15psi,stavio sam rižino brašno,jer tu je minimalna šansa za kontaminaciju. Jer žitarice mogu jednu sporu neke bakterije sačuvat,dok je to u brašnu(brašno/verm),skoro nemoguće.
Sad je več 3.dan i prima se micelij,kao narkotici za Marca:)
Kažu trebaš doživjeti ego death,uzmi 10g,ak je tako,moj ego je negdje u 15.godini život rekao baj baj ....pušit smo počeli s 11.nosile se cigarete u školu,morali smo probat.
Nego evo i 2 monotuba,jedan baš orginal i tamo sam stavio baš pf tek sa cakeovima. Ovo je mixan spawn i bulk

1.dan i evo 2.dan
media/uploads/d15d3ea5a10638dfc79800ce3 ... 7e3ab.jpeg
Slike su zamjenile mjesto,ali vidi se dobro.
Tu sam umrvio 3 staklenke(1250g) spawna i cca 3,4l kokosa.
Druge 2 staklenke sam izvadio kolače,stavio u vodu,stisnuo sa nečim da su obje pod vodom 12-18h(preko noči),uvaljao u vermikulit,u monotubu stavio vermikulit i vodu,pa čemo vidjet
media/uploads/47846ba2acb9d4476a60c1556 ... 4b37e.jpeg
A ovo je supstrat jutros

Stavio sam još Albino+ i neki thai u 8 staklenki,sterilizirao

Neka ima,sterilizirat ču ih još i samo mrvit oko kuče,gdje god stignem
Na sličan način sam starce pripremio za indoor
Snaga volje,pametniji popušta i sve te šeme,izludiš pa onda veni vidi vici
Old school i Strawberry Cough napreduju jbački,budem ovo objavio,jer moram izvući video iz zaključanog filea,pa kad se vratim na forum,dogodi se da ga moj mobitel izbriše. Sinoč se slično dogodilo,ali u jednom trenutku sam izgubio wifi,a burazi gajmaju kao da imaju 20 ne 45
-
0Marac0
- rank2

Face off
Svjelo jbe majku što bi rekli....
Evo diode izlaze iz igre,Mars ih povlači,jer ovo na 50% je dovoljno do kraja. Drži svjetla u početku i do metar od biljaka na 25% snage,neka one same urastu u svjetlo i kad ojačaju,prije swicha par dana na 35% pa polako do 50% za 120ku,sumnjam da če moči više podnjet. Jedino sa visine,ali to u cvatu mora ići bliže,ali cca 60-70cm. Sad moram,jbga zval bum taxi:)
Svjelo jbe majku što bi rekli....
Evo diode izlaze iz igre,Mars ih povlači,jer ovo na 50% je dovoljno do kraja. Drži svjetla u početku i do metar od biljaka na 25% snage,neka one same urastu u svjetlo i kad ojačaju,prije swicha par dana na 35% pa polako do 50% za 120ku,sumnjam da če moči više podnjet. Jedino sa visine,ali to u cvatu mora ići bliže,ali cca 60-70cm. Sad moram,jbga zval bum taxi:)
-
0Marac0
- rank2

Kako vi uzimate gljive?
Jer ako jedem friške,moram izgutat 100g katastrofe,a suhe su kao da žvačem đon od stare šlape.
Ja ih osušim na niskoj vlazi,ne niskoj temperaturi. Onda ih izmeljem u prah i u kapsule 00 650mg
Ali i njih onda grunem 20-50 kapsula,ovisi koliko sam tukao i kad.

Imam mašinicu za 24 kapsule i ide to brzo,a neke gljive budu do lakta. Uzeo sam 2 printa od najvećih
media/uploads/86104f4d0b52d32e55009334b ... 1d1dc.jpeg

I jel razlika u količini psilocybina od klobuka do tijela gljive?

Jer ako jedem friške,moram izgutat 100g katastrofe,a suhe su kao da žvačem đon od stare šlape.
Ja ih osušim na niskoj vlazi,ne niskoj temperaturi. Onda ih izmeljem u prah i u kapsule 00 650mg
Ali i njih onda grunem 20-50 kapsula,ovisi koliko sam tukao i kad.

Imam mašinicu za 24 kapsule i ide to brzo,a neke gljive budu do lakta. Uzeo sam 2 printa od najvećih
media/uploads/86104f4d0b52d32e55009334b ... 1d1dc.jpeg

I jel razlika u količini psilocybina od klobuka do tijela gljive?

-
0Marac0
- rank2

Hi hi hi

Moje zalihe imaju zalihe
Nakon potresa sam 200g najbolje trave što imam,zakopao malo dalje od kuče. Rizle,ulje i toaletni papir,jer kad sve ode u qurac,vrijedit če zlata:)

Moje zalihe imaju zalihe
Nakon potresa sam 200g najbolje trave što imam,zakopao malo dalje od kuče. Rizle,ulje i toaletni papir,jer kad sve ode u qurac,vrijedit če zlata:)