O. Z. O. R. A. 2023

Obavijestite druge o zanimljivim događanjima bilo koje vrste
huana.meri
Moderator
Moderator
Has thanked: 289 times
Been thanked: 317 times

Re: O. Z. O. R. A. 2023

Post Postao/la huana.meri »

s obzirom da se nista nedesava bas previse, a imate ok reakcije na moje iskustvo 2014, nasmijao sam se sad sam sebi onako zdravo....i prisjetio svega opet, pa reko, kad sam vec raspolozen, testiram nekake 3 hedovine u jednom umatanju, ajde da srocim jos koju recenicu o toj ipak nekako posebnoj 2014 za mene....

vracamo se malo u potankosti cjelog iskustva pa krecemo sa samim pokretom i dogovorom, taj moj frend i ja...
znaci nismo mi bebe, ni andjeli, samo smo ipak za ovaka dogadjanja tumpleki, mi smo gosti u birtiji doma, i na moru nekad, i mars nazad doma radit, vrti, grebi....nikaka iskustva nemamo s ovakim djirom, imamo frendove koji su bili 10 puta, narkomane kojekake frendove, smiju se svi kako se mi spremamo, ako se sjecam 140 e je karta bila, teski luksuz za moju okolinu za nekaki koncert jel na otcorenom na pasnjaku u Madjarskoj, to samo ja i on mozemo ic od ovih ko mi, telaca, a narko banda zna sve sta je, i samo se gustira, tu i tamo koji savjet....pa nas dva vrtiguza, odlucujemo sljedece, ipak je nama 500 e za pijanku, kako mi to gledamo, puno, plus karta, 640, da nekako vratimo ulozeno, iskoristimo opremu pecarosku, polja oko nas s pecenjacima, idemo u kradju normalno, 10 vreca pecenjaka nakrademo, ja imam taj svoj med, zamutim 200 tegli svakako, mjesani, s orasima, bademima, cisti, propolis, totalni napad, koda planiramo vojsku imat preko drave kad dignemo logor, sve se spremi, ali, nije to dovoljno ovom mom ugostitelju, teski matematicar, lik ima 3 generacije hotel u bilogori mali, prezivljava, moras bit maher da zivis od toga, i on nece da idemo, dok on neskuha djema jos bar 50 tegli, reko kaki djem Matija kako kuhanje sad krv ti zarenu, NE, on napada, kupuje pekmez na kante, voca malo na vocarni i zamuti sa secerom nekako sranje koje se nikom od nas nije svidjalo....odvratno nesto....pakiranje krece, rasprava o prelazu grane, kud idemo s 10 vreca kuruza, necmo rec da idemo na festival droge, onda nema sanse da prenesemo za sebe malo, a cesto idemo na prelaz taj nas blizu na kupanje u madju, al ipak, mjenja se plan, i sad mi dva putujemo na Balaton na nocenje i pecanje, kukuruz je za prihranu, hranan je za jest, oprema za kampiranje, mi zapravo i izgledamo koda idemo na pecanje, samo smo ubacili 5 stapova za blink jos....prelaz gladak ko klitoris....mora se odma i putuje uz sprdnju, pivo, dim, do ozore...upadamo tamo, obljeva nas 123 soka sta je to, di smo mi morali stat a kud rajcuga stupa, stampedo, cetverored....nista, prolazi sve te muke ulaza, onda je meni bilo sokantno 5 sati, danas cujem da je i 12 nekad potrebno da se upadne....mrak, sav lajt sou se vec popalio, ja i Mata koracamo znojni, nervozni, kao zidovi na ausvic da upadamo....on nadrkan klasika vec nakon takih akcija, nije on za to nikad bio, samo direkt lokal neki, napajanje, disko, i doma...no ja sam silovo da ako nece, nemora, nek ostane coban licki zatucani, nek neide vidit top 5 fest svijeta, nama na basci prakticki...i tako je zagrizo....udara sa svih strana mega sound, sutra je tek otvorenje, nevjerovatna svjetla, raja, kostimi, mi se vucemo polako s autom kroz ulaz, sa svim zigovima, kukuruzom, drogom, cekamo pretres, no 100 murijaka na upadu samom, nije nas ni primjetilo kaki smo mi cobani napram okoline koja vristi "nisam normalan"....
opet tu sad dolazi do izrazaja njegov smisao za lovu, iskoristavanje svega zivog i nezivog, parkirali smo nakon nekakog mostica odma lijevo, mostic je preko nekako potoka, a bilo je mjesto i prije mostica ali usko jako, jedva bi parkirali....tako se sparkamo, zakljucamo sve i krecemo u samounistenje na sve nacine moguce sta se nadje, al krece se s pivom....
tu sad ubacimo onaj dio koji sam gore naveo sa talijanima i jajima...., i u svitanje, razlaz sa digicima, mi zarijavili sve sta imamo, odlazi auto s druge strane potocica i ono usko mjesto postaje komotno mjesto bas luksuzno, ovaj moj kapitalist odma skace, vice, mars tamo sa stolicama, mars, sjedaj tamo, ja donosim polako ostatak....ja nista sutim i seli, preselimo sve osim auta preko potoka, preko mostica, i sad gledamo svoj auto preko kanala, tu je kao nekako raskrsce, zastoj raje, svi tuda idu skroz jer su iza nas 100 m wc, tusevi, a ispred nas 150 m Pumpui, i pipa sa vodom besplatnom...krece jutro a on meni objasnjava, pogledaj sad, mi idemo malo odmorit, stari lisac a nikad na vasaru nije bio, kaze sad mecemo zastor satora, nadsator, do ceste da ih nevidimo, kad se probudimo, samo okrecemo nadsator kontra, i imamo odma pult do ceste, stolic, prodaja meda, djema, sastrane kuhanjaci, ja reko dobro ajde i ti i stand....ipak, cim smo jos jednu pijanku odradili, shoping droge, i ja sam poceo slagat preparate za dilanje uz cestu....i stigli smo prakticki odradit malo manje od dva dana full dilanje gluparija, sa stolicem, nadstreha, stolice, sjednes ljepo kod nas, probas sve sa drvenim zlicicama jednokratnim, cirkus, glumimo indijce, lol, i namirujemo budjet za vecernju napadacku vecer....i tako 4. dan, dobrano izudarani sa svime, trgovina nam zatvorena pod pretnjom konflikta, nemamo mi stoka nikake dozvole, cak su nas redari gledali ti madjarski, smijali se, skuzili su da smo susjedi, da se sprdamo, al neko je ipak na rolu jednog pred nama drilo, da se moramo maknit bez ikakih sala i odugovlacenja, ili kuc odma bez ikakih stvari ili da samo kamp ostavimo i brijemo, nema prodaje nicega, pa reko ajde nema beda, otvaramo mi sad dilanje na tajno, taka smijurija, s cekerima hodamo i dilamo kuruz kuhani po kampu, med, mjenjamo za zizu, gljive, caj himalajski....prolazi 5 dan, 4. od starta festa, i sad reko jel idemo doma, ma ostajemo kao jos jedan dan valjda, neradi nas psihodelija vise, neda nam se dilat po danu tajno ljekovita sranja, da bi navecer lokali i tako se ubijali, vidili smo sve, prosli sve, vratili svako parsto e, i odlucimo lakse napast zadnje nase vece, pa sutra odmorni idemo doma, 140 km imamo samo....tako i bilo....krecemo nakon klope, trezni, prazni, doma, na izlazu ja uspijem skinut svoju narukvicu i zaljepit nekako, kazem njemu stani, on stane, skinem i njegovu, i reko sad ima da uzmemo bar pola od 140 kolko je jedna, nismo 4 min stajali, 3. ekipa ide prema ulazu, zdilamo im 2 narukvice u pol cijene, ovaj moj svrsio kolko voli kad ide lova u njegovu ruku....lol....
ako bude prilike, odradim i neku dogodovstinu sa samog festa, za sad mislim da je dosta za danas, a i ako bude dobrih reakcija...
ostala mi treca sorta u zadnjem kraju joxa, idem sad to unest di mu je i mjesto, da vidim ima li kakih promjena u headhaju....
treba uzivat u svakom danu na svaki nacin, biti sretan ako si zdrav, nisi duzan, nisi gladan....zivot je jedan, iskustva svake minute mogu biti posebna ako je covjek svjestan vrijednosti tog zivotaa, koliko je nasih dvoje roditelja imalo odricanja godinama, teskih mjeseci i godina cak neki, da bi mi imali zabavu od zivota....
valjda cu otici nekad jos na jedan fest....
Napred je natrag a natrag je napred, pazi kamo ti ideš ;)
malaizkraja
rank1
rank1
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Post Postao/la malaizkraja »

Ko hoce za 2025. mozemo poceti da se dogovaramo.
AFX
Moderator
Moderator
Has thanked: 594 times
Been thanked: 490 times

Post Postao/la AFX »

malaizkraja je napisao/la: 23.10.2025, 07:46 Ko hoce za 2025. mozemo poceti da se dogovaramo.
Napravi temu za 2026 pa se možda i netko javi.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
malaizkraja
rank1
rank1
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Post Postao/la malaizkraja »

A ne znam pokrenuti temu haha

Valjalo bi generalno za parti i za festivale organizovati ovdje

Ja npr idem 21.11. u Sarajevo u rtv dom bice boiler room pa eto bi sa mnom?
Odgovori