Severance - pogledala prvu sezonu, ove godine ide i druga.. jako nepredvidljivo, zanimljiva priča i odlična gluma
https://www.rottentomatoes.com/tv/severance/s01
Vaše najdraže serije
- Ninti
- Moderator

- Has thanked: 510 times
- Been thanked: 409 times
Re: Vaše najdraže serije
“Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.” ― Mark Twain
- AFX
- Moderator

- Has thanked: 594 times
- Been thanked: 490 times
U najs izgleda..bas cu pogledatikrepet je napisao/la: 26.07.2024, 22:46 https://www.youtube.com/watch?v=j_DjLIHgWPU
Kul anime, manga još bolja.![]()
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
- Molder
- rank3

- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 16 times
X FILES (Dosije X) ubedljivo najdraža,jer nekako u periodu kad sam nju počeo da gledam sam i krenuo da se interesujem za razne natrprirodne, duhovne, drugačije stvari, da nije sve kako izgleda, zbog toga i ovaj nadimak na forumu.Ona me je uvela dublje u istraživanje svega ostalog natprirodnog, van kutije da tako kažem. Serija je super, imaju epizode koje prate priču i one koje su svaka za sebe.
- AFX
- Moderator

- Has thanked: 594 times
- Been thanked: 490 times
Isto kao kod meneMolder je napisao/la: 26.09.2024, 18:55 X FILES (Dosije X) ubedljivo najdraža,jer nekako u periodu kad sam nju počeo da gledam sam i krenuo da se interesujem za razne natrprirodne, duhovne, drugačije stvari, da nije sve kako izgleda, zbog toga i ovaj nadimak na forumu.Ona me je uvela dublje u istraživanje svega ostalog natprirodnog, van kutije da tako kažem. Serija je super, imaju epizode koje prate priču i one koje su svaka za sebe.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.