Full kolonizovani posle 3 nedelje, svih 6 kolaca bez vidljivih kontaminacija i normalnog mirisa, potopljeni u vodu na 16 h, potom urolani u sloj vermikulita.
Kolaci se nalaze u SGFC-u sa slojem perlita na dnu, ovako nekako

Drugu sliku koja pokazuje unutar SGFC-a nece da uploduje jer je slika ''prevelika'' a ista je ko ova gore jebo mamu ako mene i ovako bizarne stvari moraju da jebu
Sve u svemu provetravam 5-7 puta dnevno ( providnim plasticnim poklopcem dimenzije 60x40 cm masem 20-30 cm iznad kolaca brzinom od 120-140 zamahaja u minuti(jedan zamah je napred i nazad) oko 4-5 minuta) prskalicom prskam(destilovana voda) po zidovima i perlitu svaki put kada provetravam( odprilike tada ispare kalpljice za zida sgfc-a) vlaznost je uvek 99% jer da bi palo ispod 99, zidovi kutije i perlit moraju da budu skroz suvi sto mi se ne svidja
Pre neki dan sam kolace ovako zbijo jedan uz drugi kako bi mozda bolje zadrzavali vlagu.
izmedju kolaca i perlita je kao sto vidite alu folija zbog sidepinova...
najobicnije pf tek u najobicnijem sotgan fruting cejmberu i idalje dobijam kitu u oko za sav trud.
da li postoji nesto sto bi mogao da uradim da bi pokrenuo pinove i najzad ugledao jebene pecurke kako rastu i valjda porastu pre nego se kolaci budu ubudjali (vec su 15 dana napolju, ne znam kako se vec nisu pokvarili)
Btw temperatura je od 20 - 22 C, nemogu vise zbog vremenskih prilika,mislim decembar je
da li bi bilo pametno mozda da ih naknadno potopim u vodu jer su prilicno izgubili na tezini za ovih 15 dana,voda je valjda isparila,ali ovaj put da ih stavim u frizider da ih sokiram, ne znam sto ali mozda pomogne?
Ili je mozda do brzine zamahivanja moza bi trebalo da smanjim na 100 zamahaja po minuti, mozda je to caka?
Hvala na odgovorima