Pozdrav,
Je li netko narucivao spore u hrvatsku? Koji je proces, sto ako zapne na carini?
Ono sto me vise zanima je njihova legalnost, je li zabranjenom zakonom posjedovati spore magicnih gljiva?
Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!
Narucivanje spora
-
netkotamo1
- rank1

- danko fafanko
- rank7

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 58 times
-
netkotamo1
- rank1

Re: Narucivanje spora
Tko pita?danko fafanko je napisao/la:A šta ćeš sa sporama?
Jednostavno ih zelim samo posjedovat i istrazivat, zelim ih promatrat pod mikroskopom
- danko fafanko
- rank7

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 58 times
Pa pitam ja jer vidim da te uzgoj baš i ne zanima.. Nisam kužio da ih samo želiš gledat 
viewtopic.php?f=26&t=892
viewtopic.php?f=26&t=892
- AFX
- Moderator

- Has thanked: 594 times
- Been thanked: 490 times
Imaš 100 tema na istu temu na forumu, prvo potraži pa postaj.
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
-
netkotamo1
- rank1

Pretrazio sam forum naravno i vidio ovu temu.
FSP vidim nema ni jednu sporu dostupnu, ne znam je li im sajt aktivan, vidim i zadnje odgovore da nisu dobili posiljke.
Zanima me, ako je netko imao iskustva, kako funkcionira ako to narucim preko siteova poput: magic-mushrooms-shop.com (ispricavam se ako je reklama, maknut cu link) ili slicnih sajtova iz nizozemske?
FSP vidim nema ni jednu sporu dostupnu, ne znam je li im sajt aktivan, vidim i zadnje odgovore da nisu dobili posiljke.
Zanima me, ako je netko imao iskustva, kako funkcionira ako to narucim preko siteova poput: magic-mushrooms-shop.com (ispricavam se ako je reklama, maknut cu link) ili slicnih sajtova iz nizozemske?
Nov sam u ovome i ako moze neko da mi da predloge koje sorte da narucim.Odlucio sam se za 3 sorte ali opet ne znam koje da odaberem.Sa obzirom da sam pocetnik verovatno neke sorte koje su lake za uzgoj.