Planiram napraviti box za uzgoj ali otom potom.Za sada samo pozdravi istomisljenicima
Novo registrirani članovi- obavijest!
Re: Novo registrirani članovi- obavijest!
Pozdrav svim forumasima,vec neko vrijeme citam forum i evo odlucih se i registrirati.Od iskustva sa gljivama imam samo jedno uspjesno i jedno neuspjesno konzumiranje.Ovo neuspjesno se ne odnosi na bad trip vec na malu kolicinu
Planiram napraviti box za uzgoj ali otom potom.Za sada samo pozdravi istomisljenicima
- danko fafanko
- rank7

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 58 times
Možda je ovo ne uspješno uspješnije od uspješnog
Nikad se ne zna 
Evo novog člana!
Čitam vaš forum dosta dugo, najviše me zanimaju stvari oko uzgoja a vidim da ima dosta iskusnih članova čiji će savet dobro doći (nadam se).
pohvale forumu - odličan je
Sjećam se jednom kad sam kao klinac gledao kako se pripremala Bukovača-velike dvije vreće punjene slamom koja se prije prokuhala u velikom loncu i kako sam bio sretan kad je počelo rasti u zemljanom podrumu . Imam volju,želju i nestrpljivo čekam da uspijem u mojem zamišljenom projektu majke prirode. zbog najmanje pogreške u startu vrlo lako mogu sve izgubiti-
Zato sam unaprijed zahvaljujem svakome savjetu članova ovog odličnog foruma. 
pravila,pravila-da bi me udavila-i u crno savila... Neka samo tako nastavi Majka forum -_na koji je način zamišljen i smišljen, Najprije proučiti.naučiti a tek onda na kraju postaviti pitanje. i to samo u slučaju ako nema objašnjenja na postavljeno pitanje, Forum Majke od mene ima 5 zvjedica, Sve je na svojem mjestu,dobro organizirano i na ozbiljnom nivou. Hvala svim članovima na trudu upoznavanja Majke za sve nas koji smo novi članovi
Evo i mene. Novi sam na forumu i moram priznati da mi je jako zanimljiv jer volim prirodu i jednostavno uživam u njoj. Lijepi pozdrav svima