Marijuana

Svaka biljka, svoja priča. Upoznajte magične biljke i način na koji ih možete uzgojiti.
Vid Svante
rank9
rank9
Has thanked: 136 times
Been thanked: 70 times

Re: Marijuana

Post Postao/la Vid Svante »

Ja sam čul da on sam sebe oplodi ali nisam siguran, i mene zanima :))
klada
rank4
rank4
Has thanked: 120 times
Been thanked: 32 times

Post Postao/la klada »

A gle, može biti svašta, uglavnom se to čupa, jer dobiješ vutru punu sjemenki, slabiju potenciju i rad jer energiju troši na sjemenke, mada se zna desiti da dobro puca...sad u kojim postotcima, neznam da na to možeš dobiti neki odgovor jer pitanje je ono
ljacve55
rank5
rank5
Has thanked: 46 times
Been thanked: 41 time

Post Postao/la ljacve55 »

Zavisi kakvog hermija imaš.
Ako je prirodan kao takav onda će sve biljke iz tog sjemena imat hermija u sebi i to ne valja.Čupaj ga ako imaš još biljaka,ako je solo onda furaj do kraja.Možeš čupati jaja ako želiš da biljka nebi trošila snagu na sjeme.
Opet s druge strane,hermića možemo samo stvoriti raznim postupcima,stresom,upotrebom kolodialnog srebra.Takav herm valja i kao takav možeš ga krosat sa bilo kojom fem biljkom i dobit ćeš 99% fem sjeme.Možeš primjerice koristiti srebro na jednoj grani te nakon toga polenom oprašit tu istu biljku,ali se ne preporučuje.
Za CS trebaš 999 srebro,generator (baterije 9V),destilirana voda,posuda i malo vremena ;)
Perun
rank8
rank8
Has thanked: 144 times
Been thanked: 51 time

Post Postao/la Perun »

ljacve55 je napisao/la:Zavisi kakvog hermija imaš.
Ako je prirodan kao takav onda će sve biljke iz tog sjemena imat hermija u sebi i to ne valja.Čupaj ga ako imaš još biljaka,ako je solo onda furaj do kraja.Možeš čupati jaja ako želiš da biljka nebi trošila snagu na sjeme.
Opet s druge strane,hermića možemo samo stvoriti raznim postupcima,stresom,upotrebom kolodialnog srebra.Takav herm valja i kao takav možeš ga krosat sa bilo kojom fem biljkom i dobit ćeš 99% fem sjeme.Možeš primjerice koristiti srebro na jednoj grani te nakon toga polenom oprašit tu istu biljku,ali se ne preporučuje.
Za CS trebaš 999 srebro,generator (baterije 9V),destilirana voda,posuda i malo vremena ;)
99%?! Jel'? Jupiiii.
Jedan je, jadan i sam, mislio sam ga ubacit u LGBT ekipu čisto da ima s kim popričat i razmjenit iskustva...
Thx na jezgrovitom odgovoru. A za koloidno srebro imam prijatelja, mada ne vjerujem da ću to koristit, nekako mi se čini da je ne fer prema biljci.
Ko prije umre duže je vječan
ljacve55
rank5
rank5

Možeš i sa uporabom Giberilinske kiseline dobit rezultate kao i sa CS.Jednostavna je upotreba kao i sa srebrom,poželjno špricat biljku/granu koju želiš pohermit 2 puta dnevno 2 do 3 tjedna odnosno do pokazivanja jaja.;)
Prirodnim putem se može doći načinom koji se zove Roderizacija i ne daje sigurne rezultate kao sa ovima gore navedenim no može se.Ako želiš biti Fer prema biljci :)
Beyond Le Fov
rank14
rank14
Has thanked: 425 times
Been thanked: 1459 times

Post Postao/la Beyond Le Fov »

ljacve55 je napisao/la:Ako želiš biti Fer prema biljci
...pustiš ju na miru i ne stresiraš raznim kemijskim i drugim glupostima, ne razaraš joj genetiku nego ju pustiš da priroda radi svoje u optimalnim zdravim uvjetima. Sve se to kasnije unese u sebe, sav taj stres i krivi odnos prema prirodi, ili uložena ljubav i zdrav tretman prema prirodi.
ljacve55
rank5
rank5

Kolodialno srebro nije kemija,to su samo sitne čestice srebra koje se ne dobivaju nekim teškim kemijskim postupkom.Stvar je ustvari jednostavna i učinkovita ako znaš što radiš,a za to treba ti naravno i TDS metar jer otopina mora biti preko 30 ppm-a zbog učinkovitosti.
Naveo sam mu da može i prirodnim putem do fem sjemena no taj put nije 100% zagarantiran,a zove se Rodelizacija.
Vid Svante
rank9
rank9
Has thanked: 136 times
Been thanked: 70 times

Post Postao/la Vid Svante »

Šta vi mislite o gutanju hašiša? Čuo sam da neka ekipa to radit pa me baš zanima što vi mislite o tomu?
AFX
Moderator
Moderator
Has thanked: 594 times
Been thanked: 490 times

Post Postao/la AFX »

Kako misliš gutanju? Ne treba li se termički prije obraditi da bi funkcionirao?
Svi moji postovi su izmišljeni tj. nemaju veze s stvarnošću i sve napisano je priča koja nema nikakve veze s stvarnim događajima i osobama.

"This is the biggest joke, I've ever played on ourselves"
shroomko
rank14
rank14
Has thanked: 138 times
Been thanked: 208 times

Post Postao/la shroomko »

Ne. Ja sam jednom probao sa vocnim jogurtom i bilo je super.
Odgovori