Zephyrus je napisao/la: Ponavljam, farmaceutska industrija je dno dna, odvratni, pohlepni ološ koji treba razjebati i razjuriti govnjivom motkom, ali ako je netko još gori od njih, onda su to razni šarlatani koji ozbiljno bolesnim ljudima prodaju muda pod bubrege znajući da su ti isti toliko očajni da bi učinili sve da ozdrave, iako svi znaju da do ozdravljenja neće doći.
!! Opasnosti Cijepljenja !!
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Re: !! Opasnosti Cijepljenja !!
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Zephyrus
- rank6

- Has thanked: 179 times
- Been thanked: 78 times
Pusa.HypnoToad je napisao/la:Zephyrus je napisao/la: Ponavljam, farmaceutska industrija je dno dna, odvratni, pohlepni ološ koji treba razjebati i razjuriti govnjivom motkom, ali ako je netko još gori od njih, onda su to razni šarlatani koji ozbiljno bolesnim ljudima prodaju muda pod bubrege znajući da su ti isti toliko očajni da bi učinili sve da ozdrave, iako svi znaju da do ozdravljenja neće doći.![]()
![]()

People say you have to travel to see the world.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
Sometimes I think that if you just stay in one place and keep your eyes open, you’re going to see just about all that you can handle.
-
shroomko
- rank14

- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 208 times
A jel nije neposteno sve alternativce staviti u kategoriju neucinkovitih i "gdje do izljecenja nece doci"?
Shvacas li da nema znanstvenih dokaza za tu tvrdnju, vec je to direkt iz propagandnog prirucnika farmaceutske industrije?
Shvacas li da nema znanstvenih dokaza za tu tvrdnju, vec je to direkt iz propagandnog prirucnika farmaceutske industrije?
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Ne shroomko, ono po čemu ja uvijek pljujem, a vjerujem da je i Zephyrus nešto slično htio reći, su oni "iscjelitelji" koji ZNAJU da prodaju bulšit i lažnu nadu, koji namjerno i zloćudno izvlače novac od bolesnih i očajnih ljudi prodajući im lažnu nadu. Takvih je puno, rekao bih čak velika većina, i oni više nego farmaceutska propaganda kaljaju ugled onim alternativnim iscjeliteljima koji stvarno mogu pomoći ljudima.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- Beyond Le Fov
- rank14

- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 1459 times
Test inteligencije je na svakom koraku i uvijek, to nažalost ne zaobilazi ni bolesne i očajne. Čovjek sam bira poteze u svom životu a glupost se skupo plača. Čuo sam od ozbiljnijih alternativaca razne priče kako ne mogu vjerovati što sve ljudi očekuju od njih. Znači ima hrpa naivnih ljudi s previše novaca koji sami traže da ih se obmanjuje s nerealnim očekivanjima. I u prirodi ima svakakvih taktika obmane putem kojih bića zarađuju za svoj život. Jednostavno svi trebaju energiju i na tebi je da svoju znaš gdje i kad uložiti i kako sačuvati. Nitko ne može spriječiti moju babu da se liječi uz pomoć tv tarot majstora, ljudi sami idu u apoteku i kupe gomilu kemije kojom se onda tretiraju u skladu sa svojom glupošću i tako podržavaju proizvodnju obmane. Cure uzimaju te antibebi pilule kao da su bomboni i nije ih briga koliko ih to deharmonizira na mnogim nivoima, bitno je samo da se mogu sigurno seksati. I onda kasnije žele djecu i čude se što imaju problema sa začećem, razvitkom ploda i općenitim kuršlusom tijela. Čovjek sam podržava najgori ološ kroz svoju nesvijest, sam sebe čitavo vrijeme sabotira i prebacuje odgovornost na druge. Opasnije je ono što je prisilno nametnuto masi pod prijetnjom intervencije socijalne, od onoga što ljudi mogu sami birati.
Na zaraze od "standardnih" bakterija i virusa ne paničarim već to smatram prirodnom imunizacijom, a ako je kritično naravno da ću posegnuti za antibioticima, sedativima, protuotrovima, kirurgijom i svime što treba. Previše je izmišljene tople vode sa svih smjerova. Prije svega osigurat ću svom tijelu sva sredstva i uvjete da se bori, pobjedi i u harmoniji razvija bez sumnjivih intervencija i kemikalija.
Na zaraze od "standardnih" bakterija i virusa ne paničarim već to smatram prirodnom imunizacijom, a ako je kritično naravno da ću posegnuti za antibioticima, sedativima, protuotrovima, kirurgijom i svime što treba. Previše je izmišljene tople vode sa svih smjerova. Prije svega osigurat ću svom tijelu sva sredstva i uvjete da se bori, pobjedi i u harmoniji razvija bez sumnjivih intervencija i kemikalija.
- Bamakhepa
- rank7

- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 75 times
A treba uvijek odmjerit stvari. Osim ako se ide u podrucja sa visokom stopom rizika zaraze od malarije vecinom se radi o nekim prolaznim crijevnim bolestima. Tjedan dana pisanja na guzicu pa prodje.shroomko je napisao/la:Zasto mislis da nema smisla cijepljenje za one koji putuju u Indiju?Bamakhepa je napisao/la:Kao netko sa dosta staza u Indiji nisam siguran da je cjepljenje previse potrebno niti smisleno, niti da su probavne smetnje lako izbjezljive ako se misli zivjeti poput indijca, niti neizbjezne ako se ne misli... a nije mi poznato da je itko zarazio nekoga doma po povratku obicnim srackitisom
Jedini slucaj kojeg znam da je fatalno zavrsio je bio kod covjeka koji je malo previse furao alternativu pa skrenuo u zivot na prani i bio previse pothranjen, stoga ga je srackitis ubio.
Ali vecina ljudi to prezivi bez posljedica.
E sad sve ovisi. Kakvo je zdravstveno stanje, kakvi su rizici, ali i kakvi su zahtjevi putovanja. Ja obicno idem na duze (2-6 mjeseci) i budem uglavnom dosta vremena na jednom mjestu pa mi se nije problem organizirati tako da pazim na higijenu, a trovanje mi nije smak svjeta.
No svakako slazem se da netko moze zbog drugacijih uvjeta i potreba imati razloga da se cjepi, ne valja generalizirati, tu sam u krivu.
-
shroomko
- rank14

Aha znaci sve je to neugodno ali i uglavnom bezopasno, kao i ostale bolesti koje prodaju - ospice, sarlah, vodene kozice itd.
- gotta
- rank6

- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 34 times
farmaceuti nikome ne zele pomoci, jer da je tako...ja bih si lijekovima pomogla-ne bi imala samo jos vecih problema...fuj stoka
Everything you can imagine is possible. 
..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....
..Kakva bi nastala tišina kada bi ljudi pričali samo ono što ZNAJU....
-
shroomko
- rank14

Samo na najvecem nivou glavni direktori najvecih farmaceustkih kompanija. Vecina znanstvenika i doktora je postena ali i ispranih mozgova bez da su toga svjesni. A ima ih i koji se hvale kako ih je farmaceutska industrija platila ljetovanje s zenom u Portugalu (kao edukacijski seminar u luksuznom hotelu bez ikakvih obaveza).gotta je napisao/la:farmaceuti nikome ne zele pomoci, jer da je tako...ja bih si lijekovima pomogla-ne bi imala samo jos vecih problema...fuj stoka