shroomko je napisao/la:Ja govorim da mi se ne svida ovo bolje nemati djecu.
Antioniu se ne svida napad na njegovu religiju. Zar ne znas gotta da je sve sto covjek u bijeloj kuti kaze istina i da je sumnjati u to grijeh?
Ako se dobro sjećam nisam, još, imenovao glasnogovornika da tumači moje rijeći , niti sam ovlastio odvjetnika da me zastupa u iznošenju nekih mojih stavova ...Oni koji pročitaju poneki od mojih postova znaju da nisam religiozan osim znanstveno , no to nije religija , to je znanost.Ne vidim nikakav napad na moju religiju , znanost , niti na sebe osobno jer znanosti nije potrebno da se opravdava i brani ako je potkrepljena činjenicama i dokazima.Znanost se potvrđuje , ne brani .
Neznam da li ti imaš djecu ili ne ali sam mišljenja da djeca imaju pravo na cijepljenje a da roditelji nemaju pravo da im to uskrate kao ni na bilo koju medicinsku intervenciju koja bi im mogla pomoći u bilo kom smislu , jer , poznato je poprilično slučajeva kada roditelji iz vjerskih razloga ne dozvoljavaju liječenje djece a sve pod parolom da je sve u Božjim rukama . Neke religije ne dozvoljavaju da se prima infuzija ili transfuzija pa djeca umiru zbog nemogučnosti ispravnog liječenja. Jednako tako postoje i ljudi koji zbog svoje neobrazovanosti , teorija zavjera , korumpiranosti farm. industrije smatraju da je cijepljenje štetno . Ne tvrdim da je bezopasno i da nema nuspojava koje se mogu manifestirati na različite načine pa ponekad i smrtnim slučajem ali u globalu je ono nužno i pozitivno a dokazi su nebrojani spašeni diječji životi i nestanak nekih bolesti koje su doslovno desetkovale u milijunskim žrtvama čovječanstvo . Kome to može biti nepoznanica ? Ko može u to sumnjati ? Naravno , svatko ima pravo da misli šta hoče i da to kaže , ali poanta je ipak koliko je takvo mišljenje utemeljeno na činjenicama i znanosti . Samo o tome se radi.
Ako čovjek u bijeloj kuti odluči da imenuje svog glasnogovornika ili tumaća onda će to javno i objaviti ....Taj glasnogovornik će morati imati ponešto znanja i izvrsnosti a ako ti misliš da odgovaraš ovim propozicijama , eto , nema problema...