ma seru glupi englezi i amerikanci.. zasto bi iko imao da sere kad je ocigledno da neceg ima? ako nema, sto se trude i dolaze.. neka puste da se bosanci sami ispale, prevare.. pa neka se onda smeju. nego razlog je drugi, naime kad bi se piramida otkrila to bi dalo jacu potporu onoj sve realnijoj prici o vanzemaljcima..

bar bismo stigli dotle, kako ko, al nas ima..
nego, sad je sve glupi marketing, sou biznins, cirkus.. i ljude ponese onaj podrugljivi, mocni i uvereni glas komentatora.. verujem da imaju i neki kurs za to, neka retorika, malo glume i sl..

ako me razumete.. najpribliznije objasnjenje onoga sto hocu da kazem je primer voditelja 'top gear' emisije.. njega, i ostalu takvu napuvanu, isfoliranu kompaniju voditelja prosto ne mogu da svarim.. a njih ima svuda, i sve ih je vise..
i taj efekat njihove price ljude kao da utesi, uveri u nesto bolje, ne znam ni ja sta .. mislim, ocigledno je sta hoce da kazu, i da ne kazu, samo treba da naglase neku frazu, rec
i bosanci su takvi, al sa pravom.. i oni su malo odleteli u entuzijazam, pa pomalo ponekad ispadnu smesni, al meni vise simpaticni.. jbg, rodoljublje, slava i moguci pogled celog sveta(sto na zalost zavisi samo od reklame), nije to malo da ponese svakog..
i kao sto moja bliska ninti kaze

neka sabotaza je vec pocela, a verujem da ce biti i potpuna uskoro, da ce otkopavanje da se odlozi za nekad, odnosno nikad.. i sve to pod izgovorom da bosna nema para za ta zajebavanja.. jer neka unija tamo treba da nam, im, vam.. svima! naplati dugove. il ce smisliti vec nesto, u tome su odavno tako vesti..
pozdrav komsije