A nisam siguran i ako bih dao kakvu brojku lagao bi jer nisam baš ni pratio... povremeno barem jedno tjedno znam uzeti no dok mi nema male i žene ovih dana čak i češće. Ili bi jedno tjedno mikrodozu i jednotjedno makro

slažem se sa svime i potpisujem ali moram priznati da ju je teško pogoditi bez vagice jer nekada su potentnije i već čim je malo veća doza neke stvari se gube a neke pak druge dolaze... tipa jednom sam dozirao za trčanje i bilo je sve ok dok sam drugi put mrvicu jaču i bilo je ono trenutaka kada sam trčao i pitao samoga sebe da šta ja to radim

pa bi hodao izgubljen u mislima dok ne bi shvatio da sam ja tu da trčim i tako to....
što se tiče energije složio bih se definitivno ali opet treba vježbati i na umu - čini mi se - jer da ne bi lutao ako je fokus neka od aktivnosti.
primjerice nedavno sam naišao na jednu informaciju koju nisam znao a to su najbolji trkači na svijetu:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rar%C3%A1muri_people
kladim se da kljukaju gljive u svojim napitcima što im šaman pripremi
a što se tiče doze od 0,001 mg sumnjam da može uopće doprijeti ikakav efekat u mozgu i mislim da bi to moglo biti bacanje blaga. ali po struci mikro doza 0,001 mg zvuči točno iako mislim jedino da bi mogao LSD imati nekog efekta u toj dozi, mislim kao mikro doziranje što čini mi se da sam negdje i čitao da neka ekipa i uzima...