Da nastavim u istom duhu -
jesi li imao/la (ili imaš li), homoseksualne porive?

Hahahaha razumijemo sewonaabi je napisao/la: ninti da budem iskren, dok sam studirao u zadru, tolko mi se zgadio ženski rod da sam htio postati homoseksualac

E lik sviđa mi se čitat tvoje postove i kroz njih vjerujem da donekle mogu dokučiti da živiš zanimljivim životom, ili si barem živiowonaabi je napisao/la:ako si naivan i usamljen i misliš da su svi problemi samo u tebi onda ni ne shvaćaš da ti je to zapravo odbojno...ni ne znaš za bolje.
mudro zboriš ali svejedno ne shvaćam zašto mi je moj krug raspadanja tolko intrigantan, a tuđi tolko odbojan.neznam da li ljudima koji su više empatični tuđi prdac manje smrdi.volio bi sprovest neko znanstveno istraživanje, prdit u vakumiranoj prostoriji s budističkim redovnicima.kao test koliko su nadišli vlastiti ego.
nakon putovanja, spoznaje života sa asketim,beskućnicima,prosjacima,hipijima i alternativcima, điranja po "samoodrživim" imanjima financiranim od odvjetničkog rada,vojnih mirovina,mafije,jet seta,tvrtki...gdje iscjeljiteljice 70posto hrane kupuju u super marketu s bio and bio markom,a slanutak već skuhan u teglicama od 50ml i priče s običnim ljudima koji su godinama u tome i okušali se stvarno živit na samoodrživim permakulturnim principima pa shvatili da je preteško...skvotiranje čitavih sela u španjolskoj i zajednica koje se redovito raspadaju nakon 5godina.mislim da je moja utopija skroz neoriginalna i vrlo jednostavna:da sam se rodio s ultra bogatim taticom,dobio na lotu,nasljedio masu para.bilo šta samo da imam neograničene količine novca.dugo sam bježao od toga i nije u šoldima sve, al bogami ne živi se ni od ljubavi.puno je detalja koji čine taj savršeni život ali bila bi to dosad neviđena kombinacija humanosti i hedonizma.ili....ili...da sve ostane isto, da je sve u kurcu i da krpam kraj s krajem ali da se probudim na prve zrake sunca uz mr.sun don carlosa i da je licemjerje iskorijenjeno iz ljudskog roda,a da se iz lansirnih rampi i strojnica visoko razvijenih zemalja puca na naselja male smeđe djece s kvinojom,proteinima konoplje, bananama i kakaom.i nikakav anarhizam,anarhoprimitivizam,komunizmi i krvave revolucije nego da svi idu glasat i da glasaju na temelju programa ili ako nema dobrog programa da se osnuje stranka s dobrim programom.
isto pitanje.
(ispravak:najsmiješniji/najbizarniji ulet)