Hvala na utesi..znaci da joj chupam *cuda-muda*.ili je pustim samo tako bez chachkanja.(razmisljam ako se samooprasi da cu imati brdo Seeda od toga,sto isto nije lose samo kvazi ostah suv za miomir for sezon 2010)..genetika je EXTRA P.W..
Dobro Pitanje je to za sigurnost ne bih voleo ove godine previse iznenadjenja paa pitam..sigurnost od
Ja sam provalio jos od pre da Admini retko ili do sad niste kachili slike svojih....ichega... (sem kaktusa RED ispravite me ako gresim) ali nisam hteo pitati prvi ja ,pa znam kako ovo zvuchi,nemojte se ljutiti,ali jel ima nekih fora,kapiram da je lakse doci do vas. ..ALI....
Lichno mislim da oni imaju i pametnijih stvari za rad,nego nas tu da love,a i svi su ovde dobrovoljno i niko nije maltretiran,(to sam gledao neki interviju bas sa tim *hack-capom* u vezi facbooka,ali ono je mnogo drugachije)e sad to sto su stafovi u pitanju to je vec diskutabilno....Veliki Brat Nas Posmatra!!!
(Uzaminje uvdezaonje usmozaonje uvladalizasanje uvakavzaonje uzikzajenje ugzazbonje uvenihzaskrinje urukazaponje udzaprinje ukimzanenje ufrovanozashinje:)) .)