Osvrnuo bi se samo na jedan detalj sa pocetka price, a u vezi njegovog poslednjeg tripa od pre 35 godina. Rec je o iskustvu koje bi se moglo oceniti kao veoma korisna zivotna lekcija.
Ukratko - trip je u startu krenuo sa predznakom "bad". Naime od samog pocetka je osetio veliku anksioznost, sa kojom se i inace borio, i to u fizickom obliku. Video je nesto kao betonski blok koji mu je lezao na grudima i pritiskom mu onemogucavao da dise.
Osecaj je bio sve jaci i jaci, sve dok nije poceo da sagledava stvar iz sire perspektive. U jednom trenutku je video/shvatio da taj teret tu stoji samo zato sto ga on cvrsto drzi rukama i da sve sto treba da uradi je da otvori sake i da ga pusti.
Interesantna stvar je to sto sam na ovaj tekst natrcao bas u trenutku kada dosta razmisljam o tim stvarima. Hvala bogu nikada nisam patio od depresije i neke jace anksioznosti, ali se ceo zivot susrecem laksim oblikom istih, necim sto bi moglo da se nazove briga i negativne misli.
Brigu sam oduvek uzimao zdravo za gotovo, kao nesto sto je malte ne normalno i sastavni deo zivotai nesto na sta ne mozemo da uticemo.
Potpuno pogresno ! Na mmnoge situacije koje nam zivot servira ne mozemo da uticemo, ali zato mozemo da uticemo na to kako cemo da reagujemo na iste. Covek ima moc da upravlja svojim mislima, t. j. da eliminise negativne misli/emocije iz svog uma.
Prvi korak je da shvati da ima tu moc, a sledeci da krene da je primenjuje.
Ja vec neko vreme radim na tome i mogu vam reci da funkcionise
I da ne zaboravim link: http://reset.me/story/tried-psychedelic ... saw-light/