dakle razlika izmedu ovo dvoje? upravo listam stranice za on line narudbu, prvotno sam htio narucit gljive, al kad ono u ponudi i ti truffles, tj tartufi... ako sam dobro shvatio, ti tartufi su u biti sklerocij, stvrdnuti micelij koji raste ispod zemlje i u u biti je hrana za gljivu i iz njega ona sama i raste. neke stranice imaju samo te trufflse, tj tartufe a neke i same gljive. ono kaj me malo cudi je razlika u cijeni izmedu to dvoje... npr 2.5 gr gljiva 31 euro, neka najeftinija vrsta btw, a 15 gr trufflsa, sto je kao i vise nego ok za dobar trip, oko 15 eura...
zasto takva razlika u cijeni, a oboje sadrze isti psihoaktivni sastojak i djeluju na isti nacin? iako sam ispocetka htio narucit gljive, zbog cijene cu ipak morat uzet trufflse... nadam se da je i to ok, da djeluje isto kao i sama gljiva (sto bi po mom misljenju i trbalo bit tako, obzirom je to "korijen" gljive).
isto tako ako netko ima neko saznanje o narudbi, tj da je vec narucivao on line, kolko ispadne postarina i sl, mozda neki provjereni shop...
pls share some information