WEEDetix je napisao/la:odlucio sam se malo na eksperimentiranje sa magicnim gljivama u medicinske svrhe
posto magicne gljive i jesu naj ljekovitije posto ljece najbitniji organ a to je mozak zato sto mozak ima sposobnost da pokrene kemiske sinteze u organizmu i tako ljeci druge organe
Imam prijatelja sa multiplo slerozom MS koji inace koristi neke biljne preparate i ulje kanabisa i kanabis i jednom do dvaput godisnje dobije kortikosteroide jer pocne gubit kontakt sa nogama tremori se pojacaju itd kortikosteroid je otrov zesci za jetru i jaki stimulans on kaze da se osjeca ko na spidu stoga cemo mi pocet sa terapijom pscilobinom i to psilocybin cubensis Thai i psilocybin cubensis Orissa
kapsuirat cu ih po 0,1g 2 x dan pa cemo pratit daljnji razvoj ako nista doci ce dobro protiv depresije
https://www.youtube.com/watch?v=QRNSEG1DY2s
cilj je obnova sinapsi i nastanak novih neurona
Zanimljivo. To je ono što meni treba, konkretno što se tiče sinapsi i neurona. Neću te pitat gdje se nabavlja, ali ću ih već ja potražit i kada ću imati vremena proučiti. Dosta mi je drogiranaj ovim generičkim pseudoantidepresivima, nego prirodno.
Nisam baš upućen, pa ću pratiti tvoje rezultate.