Drugo pitanje je, ako želim imati što manje negativnih iskustava tj što boljih iskustava, da li je nužno uzgajati gljive, jer mislim da za to nemam uvjete.
Zahvaljujem na odgovoru

eto, to je to, ja sam došao do istog drugim putevima, dobio sam znanja kojima sam težio, odgovore koje sam trebao, a odgovori su takve prirode da te vraćaju u sam centar b ez pitanja. Shvatio sam da uopće nisu bitna sva ta znanja i odgovori i samo mogu čovjeka zaplest u samog sebe. sve šta je istinski bitno događa se upravo sad pred našim nosom. jednostavnost je majka psihičkog zdravlja i sreće. centriranje u sebe, u svoje najviše vrijednosti i življenje kroz to bez opterečivanja jer znaš u svakom trenutku da si identičana sa samom sobom i da je drugo laž a ne želiš biti laž ni jednu sekundu.HypnoToad je napisao/la:Najvažnija mudrost koju sam izvukao iz toga je da se ne opterećujem nekim višim odgovorima i stvarima na koje nemam utjecaja, nego da se fokusiram na sebe i svoju okolinu, na pozitivnost, optimizam i ljubav prema svima i prema životu i postojanju općenito.
Tako da prepusti se što god da se dogodilo, sve je to dio tvog životnog puta, i čak i najgora noćna mora se može pretvoriti u najkorisnije iskustvo tvoga života.

..jedina razlika između ratnika i običnog čoveka je u tome što ratnik zna da je sve ludost.. da su poraz i pobeda potpuno jste ..identične i znajući to on tu svoju ludost kontroliše...zato se on smeje i smeje..eto to ja zovem kontrolisanom ludošću.HypnoToad je napisao/la:. Najvažnija mudrost koju sam izvukao iz toga je da se ne opterećujem nekim višim odgovorima i stvarima na koje nemam utjecaja, nego da se fokusiram na sebe i svoju okolinu, na pozitivnost, optimizam i ljubav prema svima i prema životu i postojanju općenito.
Tako da prepusti se što god da se dogodilo, sve je to dio tvog životnog puta, i čak i najgora noćna mora se može pretvoriti u najkorisnije iskustvo tvoga života.