Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
fsre.nl ostalo je sve skupo po mom misljenju.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Sto se tice ekipe iz Spanije...Poslao sam im mail u kome sam im rekao da mi par porudzbina nije stiglo i oni kazu da su skontali da je postar uzimao lovu pa porudzbine nisu ni stizale do njih. Trazili su da im posaljem adresu na koju da mi posalju printove i dobio sam za nekoliko dana 3 printa od njih..Ovo pisem da znate da su resili problem i sad normalno rade...Eto toliko, nadam se da ce nekom ova informacija biti od koristi.
-
lady_eboshi
- rank1

bokić
naručio sam printeve 8.7. s fsre-a i još mi nisu stigli, pa se malo brinem...
je možda itko naručivao nedavno, u srpnju, pa da nije dobio? da pošaljem mail ili? što mi preporučate, baš me to malo muči?

naručio sam printeve 8.7. s fsre-a i još mi nisu stigli, pa se malo brinem...
je možda itko naručivao nedavno, u srpnju, pa da nije dobio? da pošaljem mail ili? što mi preporučate, baš me to malo muči?
- Zgubidan
- rank7

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 103 times
Bok, inače su ti na godišnjem preko ljeta, tak da ćeš malo još čekati s printom.. Ako uopće stigne. Pa piše na sajtu da je summer break..
Aha, ti poslao u 7. mj.. Nekako mislim da ništa od toga. Nekad jednostavno ne stigne.. Šalji ponovo. Ja dobio 2 od 5 puta...
Aha, ti poslao u 7. mj.. Nekako mislim da ništa od toga. Nekad jednostavno ne stigne.. Šalji ponovo. Ja dobio 2 od 5 puta...
Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.
fsre neradi isporuke do devetog mjeseca onda budu krenuli sa isporukama i slanjem
Pozdrav,
Odlucio sam se za uzgoj pa me zanima koji strain naruciti da nije tesko uzgojiti?
Odlucio sam se za uzgoj pa me zanima koji strain naruciti da nije tesko uzgojiti?
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Psilocybe cubensis. Lokalitet od kuda potječe ima minimalni utjecaj na težinu uzgoja i/ili razinu alkaloida. Sve su to dobre domesticirane sorte.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
Koliko znan Lizard King je dosta spor kolonizator. Golden teacher ili Thai uzmi i nećeš pogrišit sigurno 
U kuverti kad saljem 1euro, mogu napisati Thai i golden teacher, pa dobijem 2 printa?