Ovo mi je drugi grow ,kao i kod prvog koristio sam kesu u koju stavim posudu sa casingom pa tokom dana par puta otvorim da se promjeni zrak.Prvim flushom nisam nesto zadovoljan al bice bolje posle dunkanja .
Uskoro slike prve berbe :)pozz
B+ kukuruz kokos
- ZelenaLaguna
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 1 put
Re: B+ kukuruz kokos
Pa nije loš prvi flush, bolje nešto nego ništa
Ako si u mogučnosti probaj češče prozračivat jer im fali kisika, vjerojatno jer ti je ta kesa mala.
Ako si u mogučnosti probaj češče prozračivat jer im fali kisika, vjerojatno jer ti je ta kesa mala.
- ZelenaLaguna
Dobar savjet al je kesa bas ogromna pa mogu priustit da ponekad provjetrim . Danas je prvi pick bio tako da je casing trenutno na dunkanju sutra cjedim i drugi flush pa ce biti slike .Svjezih ima cirka 40 bice bolje
We cranked up the volume and marched to our own drummer ,into the jungle ...
- ZelenaLaguna
Update: Nakon dunkanja (12h) vratio sam casing u kesu .Proso je dan i sad kad pomirisem casing ima jako blagi kiselkasti miris ?? Moguce da je bakterijska kontaminacija pa nisam siguran sta dalje . Ostavit cu jos koji dan da vidim sta ce se desit
- ZelenaLaguna
Casing sam ostavio preko noci na zraku ,ujutru je miris bio skoro neprimjetljiv .Casing sam stavio u jos vecu vrecu pa sad imaju oksigena na pretek .Pinovi su poceli prije 2 dana i bas su veliki