seito je napisao/la:Uglavnom u fazi sam istrazivanja svojeg "ja" i zanima me jesu li psihodelici "dobar" alat za rad na tome?
savršeni. kad si spreman. ako tražiš kvalitetnu introspekciju svog uma i duha preporuka je svakako psilocibe cubensis. Ako te gura unutarnji impuls za širenjem percepcije onoga što jesi i što život jest, tad bi i mogao to spoznati vrlo duboko pomoću psihodelika.
ako osjećaš u sebi da je to taj sljedeći korak tvojeg razvoja, vjeruj sebi i svemiru, čuva te tvoj duh/tvoj viši ja. Mi, materijalna bića smo mali kristalizirani/kondenzirani dio energije svog ogromnog duha, nesvjesni onoga što jesmo, pogubljeni u umu. Tvom duhu uzimanje psihodelika važan je događaj jer otvara vrata svijesti kristaliziranom djelu sebe da spozna ostatak svoje cjelokupnosti. Veličina i ljepota onoga što duh ljudskih bića jest u svojoj cjelokupnosti je neizreciva, na psihodeliku možeš to spoznati, isto kao i sve energetske čvorove u kojima ti je um zapetljan. Šta god da doživiš na psilocibama one ti daju točno ono što trebaš u tom trenutku života, odnosno tvoj duh ti daje kroz njih, uči te, uči sebe below, i on zna najbolje jer te poznaje najbolje, jer on jest ti, božanski dio tebe

, i bad trip je vrijedno učenje. u svakom slučaju suočavaju te s tvojim dubljim i zakopanim energijama duše, i svime što stoji na putu svijesti kao preprika između tebe i tvog duha.
Trebaš vjerovati tim najdublji impulsima sebe i prepustit se da tvoj duh kontrolira situaciju, ne se grčit razumom, samo se prepustit svijesti i promatranju svojih osjećaja u tome šta se događa.