Zelim prvo da kazem, da sam dobro precesljao forum, i nisam naleteo na pitanje koje bih ja sad da postavim, ukoliko vec postoji negde, stvarno se izvinjavam, nisam video! E ovako...
Vec neko vreme razmisljam da porucim sa Azarius-a Mushroom Grow Kit 'Ready-To-Grow' B+ .
http://azarius.net/smartshop/magic-mush ... row-bplus/
Zivim u Srbiji, i interesuje me da li se na carini vrsi zaplena ovih, konkretno ove stvari?
Da li je neko porucivao vec navedeni grow kit, ili bilo koji drugi, sa konkretno Azarius-a?
Ako mi zaplene, kontam da mi ne gine ogromna novcana kazna, ili zatvorska, ali opet gledam sa druge strane (konkretno u grow kitu su samo spore, vermikulit i zemlja, nema vec izgradjenih "psilocibica":) )
Kada sam na Azariusu gledao sekciju Shipping Restrictions, video sam da ne salju u neke tamo vec navedene zemlje, medju kojima je i Hrvatska, ali Srbije nema u shipping restrictions... Tako da sam malo zbunjen (jer sam prethodno citao kako su zaplenili salviu na carini, gde takodje ne postoji Srbija u shipping restrictions)
Hvala vam unapred svima, forum je odlican, nadam se odgovorima i dugorocnom druzenju sa vama, s'obzirom da imam iskustva sa Ibogom- a pretpostavljam da sam jedan od retkih koji to ima. PA ukoliko vas bilo sta interesuje, pitajte me, a tako i ja ocekujem vase odgovore na ovo.
HVALA