bas sada kako sam stavila nove fotke na temi "Sike svakakve zanimljiv" .. pregledavala sto ima od prije, da vidim sto sam propustila jer me nije bilo neko vrijeme .. kad ovo vidim da mi se ne vide moje fotke koje sam stavila preko Image Shack@ ....
OVO :
____________________________________________________________________________________________
Re: Slike svakakve zanimljive
Broj posta: #179 Postby M & M » 29.09.2013, 15:11
Beyond Ra je napisao/la:
hehe, našo sliku na netu, svakako bi bilo fora imati
O ovome čitala prošle godine, kao pronašli novu vrstu, blue dragon, malac slatkiš Pokušala pronac na fejsa gdje i bila stavila al kako je razj.. nece mi otvorit sve sto sam postala tako da nisam pronašla! Al tu je Wiki koja sve govori ...
Al evo malo mog šarovitog doprinosa u šarovit i lijep albumček fotkica .. slika .. radove .. svega po malo! Neke su zaista wwwoooowww stani i ne mici se, iako su sve - mah da bi ric rekla!
.
.
.
.
.
.
tu su nadalje fotkice koje su nestale .. ne znam da li ih Vi vidite, al ja ih ne vidim .. dok post odmah nakon toga .. "Imagine" fotka .. nju normalno vidim
Da, kuzim, hvala ... mislim da je problem u tome da kada sam uploadala fotke na imageshack te ih prebacila ovdje, tamo sam ih obrisala .. zato ih vise nema niti ovdije ..
Kada bih znala o kojim se fotkama radi, ponovno bi ih browseala na shack tako da se normalno vide .. a pazi sad .. sto je najbolje .. post ispod o kojem sam govorila "Imagine" nje njema na shackeu .. a ovdje se normalno vidi .. jer sam isto nakon sto je prebacila ovdje tamo izbrisala .. Da li postoji neki drugi nacin na koji mozemo stavljati ovdje fotke osim preko shackea .. jer kako stavim fotke ovdje, odmah sam ih brisala iz razloga da ih ne ponavljam .. a ako ih opet stavljam kao privitak .. to ce se samo tako popuniti prostor i adio ca ..
Nista, jedino mi preostaje da si uzmem jedan notes i da si zapisujem brojke fotkica koje sam postavila ovdje, da ih ne ponavljam, a da ostanu na shackeu, kako bi se vidile i ovdje !!!
Never mind .. ionako vjerujem da svi koji jesu tu na forumu da su vidjeli te fotkice ... Sad ako i nesto od njih ponovim, nece bit na odmet ... he he he .. ionako se ne vide .. a ako ih ponovo stavim onda ce se vidit ... I dakle, da mi ne pada na pamet brisati ih sa shackea jer ih automatski brisem i ovdje ??
U svakom slucaju thx for help @ Ra ... dobila sam odgovor munjevitom brzinom !!! Puno hvala
Sve slike koje staviš negdje izvan foruma pa ih linkaš na forum nestat će na forumu ako nestane sa servera od kuda su linkane. Direktno na forum sliku stavljaš s gumbom "Uploadaj sliku na forum". Te slike će ostati zauvjek na forumu jer ih tako stavljaš na themajkin server.
Eh da .. that's my bed ... uvijek idem na umetni sliku ikonica pored uploadaj sliku na forum .. aj sad barem znam gdje sam griješila da vise ne griješim ..