Prije nego sam se prvi put bacio na grow, razmisljao sam o mycelium boxu i kako ga naručiti, a sad mi to ne pada na pamet, jer vidim koliko je neisplativo. Govorim ti čisto da se ne zaletiš i baciš novce, a još ne znaš ni da li će ti na vrata doći paket ili šljivari. Ukoliko si zainteresiran za vlastiti grow od nule, kreni u istraživanje foruma, a za ostalo smo tu...slobodno pitaj.
Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Re: Vodič za naručivanje printa s FSRE-a
Postoje supstrati koji su već "zasijani" ili "zaraženi" kako si i rekao...uglavnom to bude u najlon vrećici ili u plastičnoj kutiji kao za kolače i spremni su za grow. (Usputna informacija, gljive nemaju sjemenke, već spore, pa i nije najispravnije reći zasijan ili zaražen supstrat). Također se mogu kupiti tekuće spore spremne za inokulaciju, ali opet neisplativo kao i "zaraženo" zrnje za razvoj micelija. Cijene micelij-boxova ili bagova su uglavnom daleko prevelike, s obzirom za koliko novaca to možeš napraviti sam, a i koju količinu supstrata, odnosno gljiva, možeš proizvest za jednaku cijenu koliko bi platio npr. jedan box. Pročitaš tu po forumu teme koje se odnose na uzgoj, a ima ih masa, naručiš "materijal" i polako...nije kvantna fizika za izvest, siguran si da te nitko neće dirati zbog naručivanja ilegalnih stvari (micelijum box, tekuće spore, itd.), puno je jeftinije (dobiješ puno više za manju cijenu), a opet nije neki trud.
Prije nego sam se prvi put bacio na grow, razmisljao sam o mycelium boxu i kako ga naručiti, a sad mi to ne pada na pamet, jer vidim koliko je neisplativo. Govorim ti čisto da se ne zaletiš i baciš novce, a još ne znaš ni da li će ti na vrata doći paket ili šljivari. Ukoliko si zainteresiran za vlastiti grow od nule, kreni u istraživanje foruma, a za ostalo smo tu...slobodno pitaj.
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Svaka cast!
Planiram sa prijateljem da narucio jednu ili dvije ture.
Dosta sam puta uzgojio Marihuanu sad planiram da pređem na Magicne gljive.
Planiram sa prijateljem da narucio jednu ili dvije ture.
Dosta sam puta uzgojio Marihuanu sad planiram da pređem na Magicne gljive.
I ja sam botaničar
, ali s ovim je dosta drugačije, vidjet ćeš...nekome kompliciranije, nekome lakše...rezultat je bitan. 
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
- oseloth
- rank13

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 64 times
Nisi sigurno uzgojiti Marimahunu već kanabis. Nemoj vrijeđati biljku pogrdnim imenom droge. 
danas moj drug i ja saljemo pismo sa naruđbom printa s FSRE-a
izabrali smo ''golden teacher''
sta mislite o ovoj sorti ?
hvala unaprijed pozzzz
izabrali smo ''golden teacher''
sta mislite o ovoj sorti ?
hvala unaprijed pozzzz
-
dr.manijak
- rank14

- Has thanked: 101 time
- Been thanked: 232 times
Odlicna, kao i svaka druga, nema puno razlike, iste su metode gajenja i jacina tj potencija.
Da li biste radije bili zabrinuti genije ili vesela budala?
Da se pohvalim i ja na forumu da mi je danas stigao print.
Na zalost nije bilo golden teacher pa smo dobili Mexico.
HAHAHA
uglavnom sretni smo
Na zalost nije bilo golden teacher pa smo dobili Mexico.
HAHAHA
uglavnom sretni smo
Pozdrav, ljudi! Evo ja sam nov ovdje na forumu (koji je odličan, ima stvarno brdo stvari i vrlo je koristan) i danas je krenula narudžba za print iz FSRE. Tražio sam B+ ili Tasmanian, to mi se čini nekako najbolje za početi i jedva čekam da stigne, a onda se baciti na brigu o mojim novim malim magičnim prijateljima 
Čisto da javim, jučer je stigo print (B+) 
Danas su napravljene šprice, a sutra se kupuje raž i stavlja se sve u tegle. Nadam se da će me pratit početnička sreća i da će barem jedna uspjeti
Danas su napravljene šprice, a sutra se kupuje raž i stavlja se sve u tegle. Nadam se da će me pratit početnička sreća i da će barem jedna uspjeti
- mr. gljiva
- rank11

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 97 times
pričekaj 4-5 dana da se spore dobro napiju vode 
skuliran do jajc