vidra je napisao/la:šta vas toliko privlači u toj seriji? game of thrones, jelsvi su apsolutno ga-ga za tim
ozbiljno pitam, nije mi cilj da nekog ismijavam i sl.
Red je napisao/la:GOT nisam čitala pa mi je svaka epizoda živa nepoznanica. 2 sezone sam progutala i malo mi je bilo napeto kako će krenuti sa 3 sezonom. Moram priznati da su mi ove prve dvije odlično sjele. Što me privlači, sve... likovi, priča, magija, avantura...siseŠalu na stranu, zanimljivo mi je i zabavno, a kako trenutno nemam ništa drugo slično za razbibrigu, odlično je uletila da popuni ponedjeljak navečer
Pokušavam sabrati misli i napisati dobar odgovor, da nikog ne uvredim i da što kraće napišem ono što želim, al to govori perfekcionist iz mene, ha!, vidim te! .... E, sad kad sam ga prepozno, sad je lakše.. izrazit ću se kako god, ne mora više biti savršenoDevil'sChase je napisao/la:Jbg vidra, priča je prebrutalna, nemre se sam tak smislit tak neš ludo... A sama serija je super jer nije skraćena neg prikazuje skoro pa sve ko iz knjige, i super je zbog ovog kaj je red nabrojala. http://weknowmemes.com/wp-content/uploa ... r-life.jpg
Stvar je da serija sadrži previše nasilja, seksa i kojekakvih drugih elemenata niske vibracije. Tamas + nasilje.. dobitna kombinacija. Dobro, to sam ja, nek drugi gledaju što god žele, ofkors. Želim samo podjeliti svoj stav i mišljenje, možda se još neko prepozna u istoj korpi. Prije nekoliko mjeseci, ima već dosta... jednog danas sam samo prestao gledati nasilne serije, filmove, bilo kakav sličan sadržaj. Ne znam razlog tome - mislim da se jednostavno dogodio energetski šift i gotovo, nema više nazad. Nisam uopće gledao serije, nasilne - nenasilne, ništa.. Probao sam pogledati GoT, bez predrasuda i osuđivanja, da vidim dal sam možda nešto zabrijo ranije. Moš mislit. Odbojno do panja.. I onda nakon nekog vremena tako pročitam u temi o Druidima, Ninti mislim da je pisala o tome, za magic stick, mađijanje, "Holly Wood". I sve to dobije neki novi smisao... Neću pisati o "teorijama zavjere", bez brige
Volio bih da se barem neki koji ovo čitaju zapitaju, da li je u našoj prirodi gledati nasilje i hraniti to nasilje u sebi... ili je to samo navika, nešto što smo od malih nogu gledali, nesvjesni. Dolazi drugo vrijeme, nešto lijepo, neopisivo, i smatram da je ponekad u redu i potrebno čak preispitati banalne nam stvari iz života
Ljubav