Growkit: Prvi uzgoj - trebam pomoc i savjete
-
shroomko
- rank14

- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 208 times
Re: Growkit: Prvi uzgoj - trebam pomoc i savjete
Toliko koliko ti je sad vrećica zamagljena - tako izgleda kad je vlažnost zraka 100%.
- Lethaldose
- rank2

- Been thanked: 1 time
Aha. Kad stignem stavit cu malo slika cisto za zajebanciju tushroomko je napisao/la:Toliko koliko ti je sad vrećica zamagljena - tako izgleda kad je vlažnost zraka 100%.
- Lethaldose
- rank2

evo malo slika cisto da se vidi, znaci tek drugi dan je danas.

- pjegava hijena
- rank3

- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 5 times
Ako nije neprimjereno pitanje, mozes mi reci jel ti growbox dosao bez problema i koliko mu je trebalo do Hrvatske nakon sto su ga poslali? Pitam jer razmisljam da nesto narucim od njih pa me zanimaju iskustva...
I nacin placanja,jel im sigurno slati novac u kuverti (daju 20% popusta ako saljes pare)? Hvala!
I nacin placanja,jel im sigurno slati novac u kuverti (daju 20% popusta ako saljes pare)? Hvala!
- Lethaldose
- rank2

Narucio sam odavde : http://www.avalonmagicplants.com/mushroom-growboxespjegava hijena je napisao/la:Ako nije neprimjereno pitanje, mozes mi reci jel ti growbox dosao bez problema i koliko mu je trebalo do Hrvatske nakon sto su ga poslali? Pitam jer razmisljam da nesto narucim od njih pa me zanimaju iskustva...
Trebalo je tjedan dana da mi stigne doma. Uplacujes im pare na bankovni racun (€), moras imati svoj devizni racun sa eurima (bar sta se tice splitske banke).
- Echoes
- rank4

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 48 times
kad je frend naručio growkit ispred pošte su ga dočekala braća u plavom, pa se pazite 
sad kad smo u EU ne pregledava se pošta iz drugih zemalja EU, ali opreza nikad dosta
sad kad smo u EU ne pregledava se pošta iz drugih zemalja EU, ali opreza nikad dosta
tišina je najbolji jezik
- Lethaldose
- rank2

Growkit: Prvi uzgoj - trebam pomoc i savjete
Znam da je rizik bio ali smo odlucili riskirati i isplatilo seEchoes je napisao/la:kad je frend naručio growkit ispred pošte su ga dočekala braća u plavom, pa se pazite
Sad samo da izraste bar nesto.
- Echoes
- rank4

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 48 times
ma nema razloga da ne izraste, samo prati upute i uskoro će bitiLethaldose je napisao/la: Znam da je rizik bio ali smo odlucili riskirati i isplatilo se
Sad samo da izraste bar nesto.
tišina je najbolji jezik
- Lethaldose
- rank2

pozlatile ti se rijeci. danas je cetvrti dan, ne vidi se nista osim par bijelih tockica u svakome kitu (ako dobro vidim). vidit cemo za koji danEchoes je napisao/la:ma nema razloga da ne izraste, samo prati upute i uskoro će bitiLethaldose je napisao/la: Znam da je rizik bio ali smo odlucili riskirati i isplatilo se
Sad samo da izraste bar nesto.![]()
![]()
posvuda
Ne postoji točno određen rok kad će počet... Samo strpljivo.

"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."