Prvi pokušaj - Thai na raži
- oseloth
- rank13

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 64 times
Re: Prvi pokušaj - Thai na raži
Trebao si sve staviti odjednom u ravni debeli sloj. Što deblji to veći plodovi i više puta rodi. Nadam se da nećeš imati problema sa kokosom. Meni je kokos bio problem jer mi se na njega sve hvatalo pogotovo pljesan.
- Homunculus
- rank4

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 38 times
Pa da, video sam nekoliko tvojih postova gde si se žalio na kokos i kontaminacije
. Valjda ću ja biti bolje sreće
...
Zadnja izmjena: Homunculus, dana/u 24.09.2013, 10:57, ukupno mijenjano 2 puta.
“Stop consuming images and start producing them.”
Terence McKenna
Terence McKenna
- Homunculus
- rank4

Dobro ste rekli da za ovo treba strpljenja i živaca
. One četiri tegle kukuruza je ekspresno u par dana uništio Wet Spot (počeo sam da prepoznajem gadariju čim se pojavi) ubrzo je sledila i ona tegla raži koju sam tako lepo pripremio, izgleda da mi je print zaražen bakterijama, kako drugačije objasniti da od 30 tegli samo jedna uspe (izgleda da se u toj mica nekako izborila). Procenat uspešnosti mi je 1/30
.
Inače od dve posude u koje sam porodio tu teglu jedna ne pokazuje znale micelija a druga je smrdela pa sam je bacio. Baš sam jebene sreće sa tim kontaminacijama...užas!!!
Inače od dve posude u koje sam porodio tu teglu jedna ne pokazuje znale micelija a druga je smrdela pa sam je bacio. Baš sam jebene sreće sa tim kontaminacijama...užas!!!
Zadnja izmjena: Homunculus, dana/u 04.11.2013, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Terence McKenna
Terence McKenna
- Homunculus
- rank4

Evo rekoh da stavim sliku ove posude koja stoji i ne mrda...danas je već 5 i po dan. Ove dve bele tačke stoje i ne pomeraju se od drugog dana. U čemu je problem? Jel zna neko?
Terence McKenna
Terence McKenna
Pusti samo...mogao bi čekati jos koji tjedan ako mu se tako bude htjelo. Nema tu točnog pravila kad će...može u dva dana podivljat, a može se otegnut an 3tj. Dok ne mijenja boju i ne smrdi, dobro je...možda se razvija ispod površine. Strpljivo...
Pratim.
Pratim.
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
- Homunculus
- rank4

Hvala Gorda malo si me osokolio
Onda čekam, nadam se da je tako...da mica raste ispod, prožima kokos i da će samo da bukne
Onda čekam, nadam se da je tako...da mica raste ispod, prožima kokos i da će samo da bukne
Terence McKenna
Terence McKenna
- Klaypex Delusion
- rank5

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 33 times
Da se ne osjećaš uplašeno.
Ovo je danas 10 dana od kejsanja.
http://www.zaslike.com/files/pje0q4v4cbm67zo6ly4.jpg
Ovo je sa strane da vidiš što se događa ispod površine. Malo ima kondenzata ali nadam se da ne smeta.
http://www.zaslike.com/files/6jkjqteas926l2kw6wip.jpg
Ovo je danas 10 dana od kejsanja.
http://www.zaslike.com/files/pje0q4v4cbm67zo6ly4.jpg
Ovo je sa strane da vidiš što se događa ispod površine. Malo ima kondenzata ali nadam se da ne smeta.
http://www.zaslike.com/files/6jkjqteas926l2kw6wip.jpg
"Since that day, I haven't been the same" 
- Homunculus
- rank4

Super, hvala
. Pametno što koristiš te providne posude, mene je bunilo što se za ovu fazu u svim gajdovima kaže "staviti u mrak" (mada je HypnoToad u jednom postu izričito rekao da ni za jednu fazu uzgoja nije potreban potpuni mrak). U svakom slučaju kada se dole providi možeš lepo da pratiš i kolonizaciju i eventualne neželjene kontaminacije.
Nego koja je preporučena debljina supstrata ako koristim coco-coir pomešan sa raži? Jel 8-9cm previše?
Nego koja je preporučena debljina supstrata ako koristim coco-coir pomešan sa raži? Jel 8-9cm previše?
Terence McKenna
Terence McKenna
- sometimes
- rank13

- Has thanked: 232 times
- Been thanked: 85 times
paaaaaa sto se tice tih prozirnih posuda, ja kad sam ih koristio onda su mi gljivice pocele rasti sa strane i naravno odozgora, bez obzira koliko se trudio da imaju dovoljno vlaznosti one su rasle sa strane jer sa strane isto kao i odozgora - dobivaju svjetlost......

....it didn't make any sense.....
- Homunculus
- rank4

Terence McKenna
Terence McKenna