Gljive- Psihodelicno Iskustvo- Trip gajd
Re: Gljive- Psihodelicno Iskustvo- Trip gajd
U shopovima u amsterdamu navode da su magic truffles manje vizualni, što ne mora biti nužno točno. Otprilike 1g suhih gljiva bi bilo kao 5g tartufa...tako nešto.
Tri najčešće vrste tartufa koje se prodaju:
Psilocybe Tampanesis (slightly milder then Mexicana)
Psilocybe Mexicana
Psilocybe Atlantis (slightly stronger than Mexicana)
Tri najčešće vrste tartufa koje se prodaju:
Psilocybe Tampanesis (slightly milder then Mexicana)
Psilocybe Mexicana
Psilocybe Atlantis (slightly stronger than Mexicana)
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Aha a mogu li da se jedu one i svjeze i susene i koja je razlika ? 
mogu i suhe i svjeze...osobno mi je lakse i bolje jesti suhe, što zbog rada, što zbog okusa...ali to sam samo ja, tako da...
navodi se da je 10g svjezih otprilike 1g suhih...jer je gljiva cca 90% voda... ali po mojim iskustvima, omjer je još manji...(npr 12g svjezih bi bilo 1g suhih)
dakle, ako jedeš dozu od dva grama, pojedeš 20g svjezih...ja bi osobno 25, ali eto...ponavljam, ja vise preferiram suhe.
navodi se da je 10g svjezih otprilike 1g suhih...jer je gljiva cca 90% voda... ali po mojim iskustvima, omjer je još manji...(npr 12g svjezih bi bilo 1g suhih)
dakle, ako jedeš dozu od dva grama, pojedeš 20g svjezih...ja bi osobno 25, ali eto...ponavljam, ja vise preferiram suhe.
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Aha a ja ih jos nisam probao ali planiram
koliko mislis da bi bilo dovoljno za prvi put al ono da mi bude dobro da ne stedim

Ja bi na tvom mjestu pojeo 1.5g suhih...pa vidio i ako mi je super, kasnije lako dodam još 1g...a možda ne budeš ni imao potrebe za više. Nije toliko stvar doze...sve je u glavi i okruženju, skužit ćeš i sam s vremenom.
- Zgubidan
- rank7

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 103 times
Već dva i pol mjeseca imam gljive i nikako da nađem vremena da ih nemam:) Uvijek neka sranja za vikend.. E pa sutra me nema! I got 15 g with my name on it!! Dugo nisam, ko zna kad opet oću, pa nek bude 15 za sigurno dobru festu..
Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.
- mr. gljiva
- rank11

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 97 times
samo za tebe?
valjda ne misliš pojest to sve, jer više od 5-6g nema nekog smisla 
skuliran do jajc 
- Zgubidan
- rank7

- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 103 times
Pa kaj ja znam, mislim da ima smisla. Mora da pere jako:) Osim toga, ima se, može se:)mr. gljiva je napisao/la:samo za tebe?valjda ne misliš pojest to sve, jer više od 5-6g nema nekog smisla
Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.