Gljive- Psihodelicno Iskustvo- Trip gajd

Informacije o gljivama, uzgoju, metodama, nabavi materijala...
Zgubidan
rank7
rank7
Has thanked: 26 times
Been thanked: 103 times

Re: Gljive- Psihodelicno Iskustvo- Trip gajd

Post Postao/la Zgubidan »

Zanimljivo. Jel to tvoja brija ili...?
Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine.
ZileKing6
rank1
rank1
Has thanked: 2 times

Post Postao/la ZileKing6 »

Ljudi treba mi pomoc za mjesec dana idem u Prag Bec i Budimpestu i tamo bih htio za jednu noc da sredim gljive. Sad me interesuje koliko da trazim kako da znam da mi diler nece uvalit neko smece kako se jedu i tako to ...
Hvala unaprijed :D :psy :sunn:
Gorda
rank9
rank9
Has thanked: 86 times
Been thanked: 91 time

Post Postao/la Gorda »

Dva jednaka posta u dvije teme...ali eto, kopirat cu i ovdje...

Jedu se kao i ostala hrana, prozvaces, progutas i bok... A dalje, postavio si jako opsirno pitanje. Možeš uživat u 0.5g a možeš u 5g, svatko voli nešto drugačije...ako nisi jeo do sad, po mojoj procjeni ti je 1.5 do 2 g dosta, mozda i manje, kazem, ovisno sta zelis...ali polako prvi put.

Malo guglaj slike, čitaj topike i prouči gljive...to ti je sve što možeš ukoliko ideš u nabavku sam, a nemaš nekoga tko ima iskustva s tim. Potenciju ćeš, nažalost, saznat tek kad pojedeš...druge ti nema. I ponovit ću, polako prvi put, strpljenja i clear mind. :thumbsup:
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
ZileKing6
rank1
rank1
Has thanked: 2 times

Post Postao/la ZileKing6 »

Gorda je napisao/la:Dva jednaka posta u dvije teme...ali eto, kopirat cu i ovdje...

Jedu se kao i ostala hrana, prozvaces, progutas i bok... A dalje, postavio si jako opsirno pitanje. Možeš uživat u 0.5g a možeš u 5g, svatko voli nešto drugačije...ako nisi jeo do sad, po mojoj procjeni ti je 1.5 do 2 g dosta, mozda i manje, kazem, ovisno sta zelis...ali polako prvi put.

Malo guglaj slike, čitaj topike i prouči gljive...to ti je sve što možeš ukoliko ideš u nabavku sam, a nemaš nekoga tko ima iskustva s tim. Potenciju ćeš, nažalost, saznat tek kad pojedeš...druge ti nema. I ponovit ću, polako prvi put, strpljenja i clear mind. :thumbsup:
Zahvaljujem :thumbsup:
Zgubidan
rank7
rank7

Ja ti za prvi put preporučujem 4-5g svakako! Ima neki šaman na youtube koji je fino objasnio (ja se po svom iskustvu potpuno slažem s njim) da kad drogu probaš prvi put mozak ti ne zna kak se ponašati, koju briju pustiti! Pa mu treba više droge... Ak pojedeš malo, samo budeš čekal i čekal kad će taj trip i u tom iščekivanju nećeš ni znati dali i kak te šiba. Tak je meni bilo prvi put od 2 g. Jeo sam razne gljive, najviše svoje i mogu reć da mi dva grama nikad nije bilo dosta. Na znam odakle tolka galama s tim gramima, više=bolje!! Ja ispod 10 g ne jedem:)
oseloth
rank13
rank13
Has thanked: 29 times
Been thanked: 64 times

Post Postao/la oseloth »

nismo svi jednako tolerantni. zato treba početi sa dozom koja većini predatavlja trash hold. kada taj neko došivi zu dozu onda zna kako dalje, više ili manje. nikada nikome ne bi preporučio 10g. ti bi čovjek bio loš sitter za prvi puta.
Gorda
rank9
rank9

Post Postao/la Gorda »

Zgubidan je napisao/la:Ja ti za prvi put preporučujem 4-5g svakako! Ima neki šaman na youtube koji je fino objasnio (ja se po svom iskustvu potpuno slažem s njim) da kad drogu probaš prvi put mozak ti ne zna kak se ponašati, koju briju pustiti! Pa mu treba više droge... Ak pojedeš malo, samo budeš čekal i čekal kad će taj trip i u tom iščekivanju nećeš ni znati dali i kak te šiba. Tak je meni bilo prvi put od 2 g. Jeo sam razne gljive, najviše svoje i mogu reć da mi dva grama nikad nije bilo dosta. Na znam odakle tolka galama s tim gramima, više=bolje!! Ja ispod 10 g ne jedem:)

Hmm, ponavljam, ne znam što netko očekuje od tripa, tu se svi razlikujemo. Ja osobno volim veće doze i imam svoje razloge za to, ali isto tako sam i osobno doživio i gledao neke ljude kad se pogube na dozama od tipa 2.5g, niti malo ugodna situacija! Samo bih to naglasio, gljive nisu party zezalica koja se uzima toliko da se trpa nečim...zna biti jako gadno te iziskuju neko određeno poštovanje. Tko god da je doživio, barem malo, one "tamnije strane", zna o čemu govorim...zajebana situacija, jako.

Također nikakva očekivanja ne bi smjeo imat, jer neće jednostavno bit tako...prazna glava najbolja.

Svatko sebi zna odrediti najbolje, tu nema govora, ali tek nakon što iza sebe ima bar neko iskustvo...a prvi put ga nemaš.
Zgubidan - nemoj me shvatiti kao da poklapam nešto, jednostavno diskutiramo...
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
Zgubidan
rank7
rank7

Heh, slažem se, dok je loše, stvarno je loše! Al kad malo razmislim, kod velikih doza loš trip je nemoguć, tj mislim da se lakše prebacit iz lošeg tripa u dobar na većim količinama!?
Shanti
rank7
rank7
Has thanked: 189 times
Been thanked: 86 times

Post Postao/la Shanti »

10 g ? Čega? Možda onih magic truffles-a a ne psilociba,jer 10 g potentnih psilociba...uh.. :D
Zadnja izmjena: Shanti, dana/u 10.08.2013, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Gorda
rank9
rank9

Post Postao/la Gorda »

Ja isto vjerujem da je na većoj dozi dosta veća šansa za pozitivno iskustvo (iako svako iskustvo smatram pozitivnim). Nekako si to tumačim na način da što sam svjesniji, to je lakše "zabrijat" na nešto...ali to je možda slučaj samo kod mene. Ali opet tu postoji i druga strana priče, tako da u principu nikad ne odmjeravam dozu...odaberem si koje mi se svide i koliko ih želim u tom trenu i to je to, što više odmjeravam, to mi je bezveznije, jer je i to nekakav plan, a to mi ne treba.

Ali za prvi put, samo opušteno i po malo...lako je dodat u konačnici :thumbsup:

:smokee: ajajaj
Odgovori