Amazonian cubensis #2
- muscaria
- rank5

- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 39 times
Re: Amazonian cubensis #2
Os, probaj višestruko smanjit izmjenu zraka..... Neka ti se upali 3-4 puta na dan....
Peace, Love, Sharing & Understanding
Nekad se na pinove ceka i po dva tjedna, pa cak i vise, rekao bih...a nekad opet za dan, dva... Najbolje pustit i ne mislit na to. Špricni i provjetri po potrebi...ne ograničavaj se nekim strogim pravilima, jer ih nema, garantirano... Ja šprickam po dva puta dnevno i provjetravam oko 3-4-5 puta, a rezultati fenomenalni.
Btw ja sam na prve pinve cekao 10 ili 11 dana...tako da...polako. Sretno
Btw ja sam na prve pinve cekao 10 ili 11 dana...tako da...polako. Sretno
"Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life."
- oseloth
- rank13

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 64 times
I tako se odlučih za još jedan eksperiment. Imam one medene kulture još puno pa odlučih isprobati verm + mljeveni kokičar. Dodao sam još malo žganaca čisto da vidim šta od toga može ispasti. Jedan ječam je skoro pred frutanje. Kejsan je vermom dolje i gore. Već se malo probija mic ali još koji dan u toplom mu neće škoditi. Miris je bolji od svih do sada no njega sam ubijao dva sata u EL.
- oseloth
- rank13

Ja sam ih odlučio dankat još jednom i mogu vam reći da se miris pojačao jako. Možda su bili žedni
- oseloth
- rank13

Jučer sam u jednoj saksiji našao 3 male gljive. U tu saksiji sam stavio mali komad micelija od jednog kejka koji nije uspio.
Da li su to bile amazonke ili ne, ne znam.
Inače vani im je trebalo oko mjesec dana. Znači treba im dugo.

Da li su to bile amazonke ili ne, ne znam.
Inače vani im je trebalo oko mjesec dana. Znači treba im dugo.

- oseloth
- rank13

Ma priroda je zakon. Evo još jedan "bačeni" mic kraj cvijeta. Vani hoće a unutra teško. Ovim vani je trebalo preko mjesec dana.

- oseloth
- rank13

Ali bi moghao biti Psilocybe cyanescens jer je u zemlji htio
Ma nije ovo ništa. Jedan cake sam zakopao u piljevinu i zemlju čisto da vidim šta će izaći i da li će...
Ma nije ovo ništa. Jedan cake sam zakopao u piljevinu i zemlju čisto da vidim šta će izaći i da li će...
- oseloth
- rank13

Dakle može biti da je smetala voda. Od kad sam prestao špricati u box krenuo je novi mic pa možda i bude nekih plodova. Vlaga je 80_90% i dovoljno je. Voda je bila višak.