Amazonian cubensis #2
- oseloth
- rank13

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 64 times
Re: Amazonian cubensis #2
Ovo bit će nije agresivna vrsta. E da nije stiroporom ne bi bilo dobro. U toj prostoriji je 10C.
Ovaj papir me spasio. Bilo su prije umotane u foliju no ona više odbija nego propušta. Od kada je ovo toplije su tegle.
Ovaj papir me spasio. Bilo su prije umotane u foliju no ona više odbija nego propušta. Od kada je ovo toplije su tegle.
- oseloth
- rank13

Bio je u pakiranju vina, ometao je boce. Ma svaki će dobro doći. Prvo sam mislio od običnog kartona pa napraviti male četverokutaste kutijice. Možda da odeš u trgovinu pitati da ti daju da prevrpaš po karton otpadu.
- HypnoToad
- Moderator

- Has thanked: 532 times
- Been thanked: 1211 times
Svjetlo ni na koji način ne ometa normalni rast micelija. To je informacija stara 40 godina koja nikako da napokon više umre i prestane se ponavljati. Štoviše, 12/12 svjetlo pri razvoju micelija pomaže uspostaviti cirkadijski ritam koji će kasnije pomoći razvoju plodova.
“Side? I am on nobody's side, because nobody is on my side, little orc.”
- oseloth
- rank13

Hypno ti si neku guru gljiva :-D
Čitao sam da možemo sa i bez svijetla Al me pati temp koja varira zbog termoatata od 23-26. Pa me strah da će sa svijetlom počet pinat u tegli.
Btw welcome back man
Čitao sam da možemo sa i bez svijetla Al me pati temp koja varira zbog termoatata od 23-26. Pa me strah da će sa svijetlom počet pinat u tegli.
Btw welcome back man
- HypnoToad
- Moderator

Svjetlo ne aktivira pinanje. i to je 40 godina stara pogrešna informacija, isparavanje vode s površine supstrata i povećana izmjena zraka aktivira pinanje.
- Red
- Moderator

- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 708 times
Trebalo bi editirati sve gajdove koje imamo heheh jer su i oni stari sto godina 
❧ “If you can't understand it without an explanation, you can't understand it with an explanation" ☙
- HypnoToad
- Moderator

A i to je istina. Ja sam stvarno napisao dosta toga, i na 98% pitanja koja se svakodnevno postavljaju sam dao odgovor na najmanje 5 mjesta. Samo bi trebalo provesti 5 minuta koristeći tražilicu. Gajdovi, pogotovo ovi osnovni, su prilično zastarjeli i nepotpuni. Ali sve ostalo je već na forumu, razbacano, ali lako dostupno uz pomoć tražilice. Mene iskreno čudi da čak i ljudi koji su tu već jako dugo vremena i puno su čitali, opet neznaju i šire krive informacije...
- oseloth
- rank13

Znači nije svijetlo. Svaki dan naučimo nešto novo. Hvala.
Onda ću na pola probati bez ovog papira. Pročitao jesam sve po ovom forumu, shroomeri i još jedan. Svi manje više isto pričaju. Logičnom razmišljanje a ne uvijek točno je da ako se jedna stvar ponavlja više puta da je ta ujedno i točnija. No eto ne mora uvijek biti.
Onda ću na pola probati bez ovog papira. Pročitao jesam sve po ovom forumu, shroomeri i još jedan. Svi manje više isto pričaju. Logičnom razmišljanje a ne uvijek točno je da ako se jedna stvar ponavlja više puta da je ta ujedno i točnija. No eto ne mora uvijek biti.
- oseloth
- rank13

Grrrrrr¨!¨!
Zločesta plijesan. Znam i odakle je ušla. Ona prva zelena plastična kutija je kada se zagrijala imala miris po plijesni i mora da je od tuda upala koja spora. Ove zadnje tri nisu bile u toj kutiji ali ako je kuruza krenula onda je i raž garant inficirana.
Sunce mu kalajsano
Stavit ću ga sa strane da vidim kakav će se mutant izroditi a onda pikat vani pa nek si raste.

Zločesta.

Zločesta plijesan. Znam i odakle je ušla. Ona prva zelena plastična kutija je kada se zagrijala imala miris po plijesni i mora da je od tuda upala koja spora. Ove zadnje tri nisu bile u toj kutiji ali ako je kuruza krenula onda je i raž garant inficirana.
Sunce mu kalajsano
Stavit ću ga sa strane da vidim kakav će se mutant izroditi a onda pikat vani pa nek si raste.

Zločesta.